Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Snyder bagi Kongres FL-14

(SeaPRwire) –  

Tampa, Florida Apr 6, 2024  – Nathaniel Snyder Mengumumkan Pertandingan Kongres untuk Kawasan Florida ke-14

Snyder akan bertanding bukan sebagai Demokrat atau Republikan, tetapi sebagai bapa tunggal mewakili kepentingan ibu bapa dan keluarga yang mencari perubahan nyata dalam sistem yang meninggalkan golongan menengah.

telah mengumumkan secara rasmi pertandingannya untuk Kongres di Kawasan Florida ke-14.

Tidak seperti kebanyakan calon politik yang bertanding, Snyder tidak mempunyai latar belakang dalam politik atau wang besar. Sebaliknya, beliau adalah seorang mekanik secara profesion dan bapa tunggal kepada tiga orang anak lelaki. Sebagai pekerja golongan menengah dan ibu bapa kepada seorang anak kurang upaya, Snyder telah melihat betapa sukarnya keadaan semasa sistem pendidikan dan sistem secara umumnya. Beliau sangat memahami kesukaran menunggu bas sekolah yang lewat sambil terlambat untuk bekerja, serta pengorbanan melepasi makan untuk menyokong keluarganya.

Kini, Snyder bertanding untuk Kongres di Kawasan ke-14 sebagai pembuat jalan. Beliau mewakili kepentingan semua keluarga dan ibu bapa yang letih dengan sistem yang mengekang pekerja golongan menengah dan membuat kehidupan jauh lebih sukar bagi mereka yang mempunyai anak-anak kurang upaya.

Sebagai sebahagian daripada platformnya, Snyder akan memerangi penipuan yang menyumbang kepada kadar insurans hartanah yang meningkat, memperkukuhkan kod bangunan, dan menyediakan bantuan kewangan kepada pemilik hartanah yang memerlukan. Snyder juga seorang penyokong pilihan doktor dan ubat, serta menyediakan elaun untuk menampung perbelanjaan sedemikian bagi veteran. Beliau juga komited untuk mempertahankan Angkatan Tentera Negara supaya ia dapat terus dibawah kepimpinan Florida. Snyder juga berhasrat untuk meningkatkan sektor swasta dan menghapuskan campur tangan persekutuan sambil mengejar kemerdekaan tenaga melalui tenaga nuklear.

“Saya akan memasuki Washington, D.C., sebagai pekerja golongan bawahan, dan saya akan meninggalkannya sebagai pekerja golongan bawahan. Bersama-sama, kita akan Membawa Amerika Pulang,” kata Snyder.

Snyder juga mewakili kepentingan mereka yang letih dengan sistem dua parti yang rosak dan bertanding sebagai seorang Libertarian. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai visi Snyder untuk Kawasan ke-14 dengan melawat laman kempen beliau di dan dengan menonton .

MENGENAI NATHANIEL SNYDER

Nathaniel Snyder adalah seorang mekanik dan bapa tunggal yang bertanding untuk Kongres di Kawasan Florida ke-14 dengan visi untuk memberikan kesan nyata dalam kehidupan ibu bapa dan keluarga yang letih ditinggalkan dalam sistem yang rosak.

HUBUNGAN MEDIA

Nathaniel Snyder

Telefon: 727-288-3665

E-mel: Instagram: @snyderforflTikTok: @snyderforflTwitter/X: @snyderforflLaman Web:

Media Contact

Committee to Elect Nathaniel Snyder

Sumber :Snyderforfl.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.