Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Signals Umumkan Penceramah Utama Summit RevTech Henry Shuck, CEO dan Pengasas Zoominfo

Linkedin Event 1

(SeaPRwire) –   Signals menjadi hos Sidang Kemuncak RevTech bersama penceramah utama Henry Shuck, CEO dan Pengasas Bersama ZoomInfo di Sidang Kemuncak RevTech, acara maya percuma selama sehari pada 21 Februari 2024, jam 9 pagi PST.

Salt Lake City, Utah 30 Januari 2024  – Signals , alat pemasaran AI perintis, hari ini dengan bangganya mengumumkan Henry Shuck, sebagai penceramah utama Sidang Kemuncak RevTech. Henry telah berkhidmat sebagai CEO dan Pengerusi di ZoomInfo sejak mengasaskannya pada tahun 2007. ZoomInfo adalah penyelesaian risikan masuk ke pasaran yang membantu perniagaan mencari, memperoleh dan mengembangkan pelanggan mereka dan memberikan data, pandangan dan teknologi masa nyata untuk lebih dari 30,000 syarikat di seluruh dunia. Henry adalah usahawan terkemuka dalam risikan jualan dan penjanaan petunjuk, beliau mengasaskan DiscoverOrg (kini ZoomInfo) pada usia 23 tahun. Acara ini berlangsung pada 21 Februari 2024, jam 9 pagi PST, dan akan bermula dengan ucapan utama yang dinantikan di mana Henry akan disertai oleh moderator David Elkington, Pengasas InsideSales.com, Pengasas Bersama Signals dan Silicon Slopes.

Sidang Kemuncak ini merupakan peluang bagi profesional dalam pemasaran, jualan, operasi dan pentadbiran untuk memulakan tahun 2024 dengan pandangan daripada pakar terkemuka dengan hasil yang terbukti. Acara ini akan menampilkan 30+ penceramah yang merupakan antara pemimpin yang paling berjaya dan inovatif dalam industri ini, membentangkan amalan terbaik, alat yang boleh diambil tindakan untuk memaksimumkan hasil dan taktik untuk masuk ke pasaran.

Berikut adalah antara mereka yang akan tampil di Sidang Kemuncak:

  • Henry Shuck, CEO dan Pengasas Bersama ZoomInfo
  • David Elkington, Pengasas InsideSales.com dan Pengasas Bersama Signals dan Silicon Slopes
  • Emilia D’Anzica, Pengasas dan CEO Growth Molecules
  • Mark Maughan, Ketua Pegawai Analisis dan SVP, Domo
  • Sangram Vajre, Pengasas GTM Partners
  • Jared Robin, Pengasas Bersama RevGenius

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.