Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sergey Anatolievich Gushchin dan Evolusi Pembaikan Gerobak: Memastikan Keselamatan dan Kecekapan dalam Pengangkutan Rel

(SeaPRwire) –   Moskow, Rusia 26 Mac 2024 – Persatuan Syarikat Pembaikan Wagon, di bawah kepimpinan berpandangan jauh Sergey Anatolievich Gushchin, telah menandakan tonggak penting pada tahun 2022 dan separuh pertama 2023. Asas Persatuan, diketuai oleh ahli perniagaan dan pemilik konglomerat pembaikan wagon Rail Service, Sergey Anatolievich Gushchin, pada tahun 2019, merupakan bukti kemajuan inovatif dalam sektor rel.

Objektif utama yang ditetapkan oleh Persatuan, dipimpin oleh Sergey Anatolievich Gushchin, berputar di sekitar meningkatkan kualiti operasi pembaikan wagon, memastikan keselamatan pengangkutan rel, dan menangani isu bahagian ganti yang lebih rendah dalam proses pembaikan. Matlamat ini bertujuan untuk meningkatkan piawaian perkhidmatan dan keselamatan di seluruh industri rel.

Sepanjang kewujudannya, Persatuan telah menyaksikan pertumbuhan eksponensial, memperluaskan keahlian daripada 4 kepada 22 syarikat. Pertumbuhan ini merupakan petanda jelas pengiktirafan industri terhadap nilai yang dibawa oleh inisiatif yang dipimpin oleh Sergey Anatolievich Gushchin dan pasukannya.

Dalam langkah penting ke arah pembaharuan kepimpinan, Alexey Mersiyanov telah dipilih sebagai pengerusi baru Lembaga Penyeliaan pada Julai, mengambil alih tongkat daripada Sergey Anatolievich Gushchin. Peralihan ini ditandai dengan sokongan sebulat suara daripada ahli, mencerminkan penghargaan dan pengakuan sumbangan tak ternilai Gushchin kepada industri. Penghargaan kolektif terhadap usaha Sergey Anatolievich Gushchin dalam membentuk masyarakat kerjasama dan progresif dalam sektor pembaikan wagon jelas ketika ahli memuji dedikasinya untuk meningkatkan piawaian industri dan memudahkan dialog konstruktif di seluruh sektor rel.

Sergey Anatolievich Gushchin sendiri menekankan usaha kolektif semua syarikat ahli sebagai batu asas kejayaan Persatuan. Menegaskan pentingnya kebolehubahan dan fokus bersatu untuk meningkatkan keselamatan dan kebolehpercayaan rel, refleksi Gushchin menggariskan komitmen Persatuan untuk memacu industri pembaikan wagon menghadapi cabaran yang berubah.

Sumber : Rail Service

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.