Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sat Nijjer, CEO of Fortel Group Umumkan Promosi Pasukan Pengurusan

satnijjer

(SeaPRwire) –   Sat Nijjer, CEO of Fortel Group menambah: “Kami amat gembira dapat memberi kenaikan pangkat kepada Harvey dan Tej – dua ahli pasukan yang lama berkhidmat, bersemangat dan bekerja keras.”

West Midlands, United Kingdom Apr 23, 2024  – Fortel, pembekal utama tenaga kerja di seluruh UK pembinaan, hari ini mengumumkan kenaikan pangkat dua wajah yang dikenali dalam industri ini, Harvey Deo dan Tej Nijjer kerana perniagaan terus berkembang.

Harvey, yang telah bekerja untuk Fortel Group selama lebih 22 tahun, telah dinaikkan pangkat dari Pengurus Kontrak Kanan ke Ketua Infrastruktur Wilayah dan Pengambilan, memastikan kami menyokong pelanggan untuk menyiapkan projek berjaya di seluruh UK.

Tej, yang membawa lebih 20 tahun pengalaman dan pencapaian berbilang dalam industri kini Ketua Infrastruktur Utama. Tej akan memainkan peranan penting dalam menyelia dan menyokong semua projek infrastruktur utama UK di Fortel Group, memastikan mereka menerima perkhidmatan terbaik daripada Kumpulan Fortel, Nexus dan SkyBlue.

Tej berkata: “Saya mengalu-alukan sepenuhnya pelantikan baru saya dan bersemangat untuk bekerjasama dengan pelanggan, pihak berkepentingan dan rakan kongsi rantaian bekalan dalam menyokong projek infrastruktur utama merentasi pelbagai sektor.

“Pada masa-masa sukar ekonomi ini, saya berdedikasi untuk menambah nilai secara kolaboratif, dan terlibat dengan mereka yang tidak diwakili, dan menunjukkan segala yang boleh ditawarkan industri pembinaan untuk mereka dan generasi akan datang,” tambahnya.

Harvey menambah: “Ini merupakan pencapaian besar bagi kami berdua dan kami amat gembira untuk mengambil alih peranan baru ini, dan mampu memberi kesan positif dalam industri.”

Sat Nijjer, CEO Fortel Group menambah: “Kami amat gembira dapat memberi kenaikan pangkat kepada Harvey dan Tej – dua ahli pasukan yang lama berkhidmat, bersemangat dan bekerja keras. Ia menyeronokkan untuk mengumumkan kepada rakan sekerja dan pelanggan yang kami tahu akan menyokong mereka dalam peranan baru dalam bulan-bulan akan datang dan sebagai kami terus berkembang perniagaan.”

satnijjer

Media Contact

Fortel Services Limited

01902603409

Unit 1 Diversity Drive Walsall WS2 8DS

Sumber :Fortel Services Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.