Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Blockchain-as-a-Service- Evoke Blockchain

Evoke blockchain

(SeaPRwire) –   Tinggikan usaha digital anda dengan teknologi Evoke blockchain terbaik, menawarkan keselamatan, skalabiliti dan kebolehpercayaan yang tidak tertandingi di dunia blockchain yang sentiasa berubah.

Mohali, Punjab Apr 23, 2024  – Istilah “Evoke Blockchain” merujuk kepada pelaksanaan atau konsep tertentu dalam skop teknologi blockchain yang lebih luas, walaupun ia tidak sepadan dengan sistem atau rangka kerja yang diiktiraf secara meluas dalam industri blockchain berdasarkan pengetahuan semasa.

Blockchain ialah rekod digital teragih yang mendokumenkan transaksi merentasi rangkaian komputer. Teknologi ini memastikan setiap entri adalah selamat dan tidak boleh diubah, menjadikannya sangat sukar untuk mengubah dokumen lampau. Teknologi blockchain beroperasi sebagai sistem pencatatan digital yang teragih, mendokumenkan transaksi merentasi rangkaian komputer yang saling berhubung.

Ciri-ciri blockchain untuk industri –

Keselamatan Tinggi:
Setiap transaksi dienkripsi dan berkaitan dengan yang sebelumnya, mencipta rantaian blok yang hampir mustahil untuk diubah tanpa persetujuan rangkaian.

Ketelusan Tinggi:
Proses ini tidak sahaja mengedar kawalan tetapi juga menambah lapisan ketelusan, kerana beberapa pihak perlu bersetuju dengan kesahan transaksi, mengurangkan risiko manipulasi atau penipuan.

Mengurangkan Kos:
Ia mengurangkan keperluan campur tangan manual, yang pula menurunkan kos pekerjaan dan mempercepat masa transaksi.

Ketakterubahan:
Teknologi blockchain memastikan bahawa sekali transaksi didokumenkan, ia menjadi sebahagian daripada rekod sejarah yang kekal, tahan terhadap perubahan atau penghapusan.

Biasanya, blockchain digunakan untuk menyokong pelbagai aplikasi, terutamanya dalam sistem mata wang kripto seperti Bitcoin dan Ethereum, tetapi juga dalam bidang lain seperti pengurusan rantaian bekalan, kesihatan, dan sistem undian.

Ia mungkin bertujuan untuk menjadikan teknologi blockchain lebih mudah diakses atau difahami oleh orang ramai atau memanfaatkan blockchain untuk menyelesaikan cabaran industri tertentu.

Tujuannya untuk merevolusikan atau meningkatkan cara teknologi blockchain memberi kesan kepada masyarakat dan industri.

Best Evoke blockchain technologySmart contract

Media Contact

Evoke Blockchain

Sumber :Evoke Blockchain

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.