Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pendaftaran Sekarang Buka untuk Anugerah Perniagaan Kecil Terbaik Kanada 2024

Best of Canada Awards BASA Awards Logo

(SeaPRwire) Р  Penganjur Anugerah BASA berbangga untuk mengumumkan bahawa musim anugerah 2024 kini rasmi dibuka, dengan menjemput perniagaan kecil untuk mempamerkan pencapaian cemerlang mereka.

Toronto, Ontario Apr 29, 2024 ¬†–¬†Didedikasikan untuk mengiktiraf pelbagai pencapaian perniagaan kecil di seluruh Kanada, Anugerah Perniagaan Kecil Terbaik Kanada oleh BASA bertujuan untuk merayakan mereka yang telah mempamerkan kecemerlangan, inovasi, dan kesan positif yang signifikan dalam komuniti mereka.

Penyertaan untuk Anugerah BASA” akan diterima sehingga 30 Ogos 2024. Perniagaan kecil dari semua sektor dan latar belakang digalakkan untuk mengambil bahagian. Ini adalah peluang menggalakkan bagi pemilik perniagaan untuk mempamerkan kisah kejayaan dan sumbangan unik mereka kepada landskap perniagaan Kanada.

“Kami berdedikasi untuk merayakan wira ekonomi kita yang tidak dikenali – perniagaan kecil yang memacu inovasi, mencipta peluang pekerjaan, dan memperkaya komuniti kami. Walaupun peranan penting mereka, seringkali mereka beroperasi dalam bayang-bayang syarikat besar. Anugerah Perniagaan Kecil Terbaik Kanada berfungsi sebagai platform untuk memperbetulkan kelewatan ini, mengiktiraf dan meninggikan pencapaian luar biasa perniagaan kecil,” kata Anna Stella, Presiden BASA Awards”.

Siapa Yang Layak Memasuki Anugerah:

Anugerah ini terbuka kepada semua perniagaan kecil yang berjaya berpangkalan di Kanada. Peserta dijemput untuk mempamerkan pencapaian perniagaan mereka, sama ada melalui strategi inovatif, projek berimpak, atau trajektori pertumbuhan yang menakjubkan. Dengan enam landasan yang berbeza dan lebih 150 kategori anugerah yang tersedia, pemilik perniagaan kecil mempunyai peluang melimpah untuk menyelaraskan diri dan menonjolkan kekuatan dan pencapaian unik mereka.

Panel Penilai Anugerah BASA “:

BASA Awards” mengambil kebanggaan yang besar dalam proses penilaiannya yang adil, diawasi oleh panel hakim bebas dan berpengalaman. Organisasi berkomitmen kepada ketelusan dan keadilan, memastikan bahawa setiap penyertaan dinilai semata-mata atas meritnya, bebas daripada pengaruh luaran.

Anna Stella terus menekankan pentingnya ini, dengan menyatakan: “Penilaian telus dan autentik adalah penting bagi BASA Awards”. Ia adalah salah satu prinsip panduan kami dan ciri yang kami percaya penting bagi banyak perniagaan kecil. Sering kali, syarikat-syarikat kecil dilupakan oleh syarikat besar yang mampu mempengaruhi hasil program anugerah – tentu saja, untuk kepentingan mereka sendiri. BASA Awards” tidak akan terlibat dalam itu – di sini, semuanya telus, tiada kaitan, tiada agenda tersembunyi, tiada hasil yang dirancang terlebih dahulu.”

Tentang BASA Awards”:

BASA Awards” merayakan kecemerlangan, ketahanan, kreativiti, dan dedikasi dalam komuniti perniagaan kecil Kanada. Dengan pelbagai kategori, anugerah ini mengiktiraf perniagaan dari semua sektor atas sumbangan berharga mereka kepada ekonomi dan masyarakat negara. Syarat tunggal adalah bahawa perniagaan diklasifikasikan sebagai kecil.

Untuk maklumat lanjut mengenai cara menghantar penyertaan atau mencadangkan perniagaan yang layak, sila lawati .

Best of Canada Awards BASA Awards TrophyBest of Canada Awards BASA Awards TrophyBest of Canada Awards BASA Awards WinnersAnna Stella BASA Awards Best of Canada Small Business Awards BBSA

Media Contact

BASA Awards

Sumber :BASA Awards

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.