Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Daftarkan di Anugerah Perniagaan Kecil Terbaik UK 2024 dan Tunjukkan Pencapaian Anda dalam Perniagaan Kecil

Best of UK Awards BASA Awards Logo

(SeaPRwire) –   Anugerah BASA Awards R kini menerima penyertaan daripada perniagaan kecil untuk musim anugerah 2024.

London, United Kingdom Apr 29, 2024  – The oleh BASA Awards” bertujuan untuk menonjolkan dan merayakan pencapaian perniagaan kecil di seluruh UK dan mengalu-alukan penyertaan daripada semua perniagaan kecil. Dengan menekankan kerja luar biasa dan sumbangan luar biasa kepada masyarakat, Anugerah akan mempamerkan pemenang dengan rekod terbukti kejayaan perniagaan.

Penyertaan untuk Anugerah BASA” diterima sehingga 24 Ogos 2024.

Siapa yang Layak untuk Memasuki Anugerah

Anugerah ini terbuka kepada semua perniagaan kecil berjaya yang berpangkalan di UK. Syarikat yang memasuki Program Anugerah dijemput untuk mempersembahkan pencapaian perniagaan mereka dalam permohonan mereka. Pencapaian mungkin termasuk idea atau strategi perniagaan yang menarik yang dilaksanakan atau projek luar biasa yang diselesaikan.

Anugerah BASA” mempunyai enam trek dan lebih 150 kategori anugerah untuk pemenang memilih. Kategori harus dipilih berdasarkan sifat perniagaan memasuki dan pencapaian mereka.

“Perniagaan kecil jarang menerima pengiktirafan yang layak walaupun membentuk 99% ekonomi kita. Kami mahu mengubah itu. Kami memahami apa yang diperlukan untuk mengekalkan perniagaan kecil berjalan, dan kami mahu mereka berasa dicapai dan bangga – tetapi yang paling penting, terinspirasi dan bermotivasi untuk terus,” kata Anna Stella, Presiden Anugerah BASA “.

Panel Hakim Anugerah

Panel Hakim Anugerah BASA” terdiri daripada pakar industri bebas dari pelbagai latar belakang yang berdedikasi terhadap pencapaian dan kejayaan perniagaan kecil. Panel hakim terhormat BASA akan menilai penyertaan berdasarkan kriteria penilaian anugerah.

Integriti proses penghakiman diperkuat lagi oleh Anna Stella, Presiden Anugerah BASA ” yang menyatakan: “Penilaian telus, autentik adalah penting bagi Anugerah BASA. Ia adalah salah satu prinsip panduan kami dan ciri yang kami percaya penting bagi banyak perniagaan kecil. Seringkali, syarikat-syarikat kecil dilupakan oleh syarikat-syarikat besar yang mampu mempengaruhi hasil program anugerah – tentu saja, untuk kepentingan mereka sendiri. Anugerah BASA ” tidak akan terlibat dalam itu – di sini, semuanya telus, tiada kaitan, tiada agenda tersembunyi, tiada hasil yang dirancang, tiada keputusan yang ditetapkan.”

Tentang Anugerah BASA”

Anugerah BASA” merayakan kecemerlangan, ketahanan, kreativiti dan dedikasi dalam komuniti perniagaan kecil UK. Dengan pelbagai kategori, anugerah ini mengiktiraf perniagaan dari semua sektor atas sumbangan berharga mereka kepada ekonomi dan masyarakat negara. Syarat tunggal adalah bahawa perniagaan diklasifikasikan sebagai kecil.

Untuk maklumat lanjut mengenai cara menghantar penyertaan atau mencadangkan perniagaan yang layak, sila lawati .

Best of UK Awards BASA AwardsBest of UK Awards BASA Awards TrophyBest of UK Awards BASA Awards WinnerAnna Stella Best of UK Small Business Awards BASA Awards President BBSA

Media Contact

BASA Awards

Sumber :BASA Awards

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.