Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Jemputan untuk Menyampaikan Pencalonan untuk Anugerah Terbaik Perniagaan Kecil Australia

BASA Awards

(SeaPRwire) –   Pendaftaran untuk Anugerah Perniagaan Kecil Terbaik Australia oleh BASA Awards” kini dibuka.

Sydney, New South Wales Apr 29, 2024  – Penganjur Anugerah Perniagaan Kecil Terbaik Australia oleh BASA Awards” gembira mengumumkan permulaan musim anugerah 2024, menjemput perniagaan kecil untuk mempersembahkan pencapaian luar biasa mereka. Dengan fokus yang komited untuk mengiktiraf pelbagai pencapaian perniagaan kecil di seluruh Australia, anugerah ini bertujuan untuk menghormati mereka yang telah mempamerkan kecemerlangan, inovasi, dan kesan positif yang mendalam dalam komuniti mereka.

Pendaftaran untuk akan diterima sehingga 9 Ogos 2024. Perniagaan kecil dari semua sektor dan latar belakang digalakkan untuk mengambil bahagian. Ini adalah peluang bagi para entrepreneur untuk mempamerkan kisah kejayaan dan sumbangan unik mereka kepada landskap perniagaan Australia.

Anna Stella, Presiden , dengan indah menangkap semangat anugerah, menyatakan: “Kami ghairah untuk merayakan wira ekonomi kita yang tidak dikenali – perniagaan kecil yang memacu inovasi, mewujudkan peluang pekerjaan, dan memperkaya komuniti kami. Walaupun peranan penting mereka, mereka sering beroperasi dalam bayang-bayang syarikat yang lebih besar. Anugerah Perniagaan Kecil Terbaik Australia berfungsi sebagai platform untuk memperbetulkan kelewatan ini, mengakui dan meninggikan pencapaian luar biasa perniagaan kecil.”

Siapa yang Boleh Mengikuti Anugerah:

Anugerah ini terbuka kepada semua perniagaan kecil yang berjaya diasaskan dan berpusat di Australia. Peserta dijemput untuk mempamerkan pencapaian perniagaan mereka, sama ada melalui strategi inovatif, projek berimpak, atau trajektori pertumbuhan luar biasa. Dengan enam laluan yang berbeza dan lebih 150 kategori anugerah yang tersedia, pemilik perniagaan kecil mempunyai peluang yang meluas untuk menyelaraskan diri dan menonjolkan kekuatan dan pencapaian unik mereka.

Panel Hakim BASA Awards”:

BASA Awards” bangga dengan proses penilaiannya yang bebas prasangka, diawasi oleh panel hakim bebas yang terdiri daripada pakar industri berpengalaman. Organisasi itu komited kepada ketelusan dan keadilan, memastikan bahawa setiap penyertaan dinilai semata-mata atas meritnya, bebas daripada pengaruh luar.

Anna Stella terus menekankan pentingnya integriti dalam proses penghakiman, menyatakan: “Mengekalkan integriti proses penghakiman kami adalah yang terpenting bagi kami. Kami memahami cabaran yang dihadapi oleh perniagaan kecil dan mengakui kepentingan pengiktirafan yang adil. Di BASA Awards”, setiap penyertaan menerima perhatian yang layak, dan setiap pemenang mencapai anugerah melalui merit.”

Mengenai BASA Awards”:

BASA Awards” merayakan kecemerlangan, ketahanan, kreativiti, dan dedikasi dalam komuniti perniagaan kecil Australia. Dengan pelbagai kategori, anugerah ini mengiktiraf perniagaan dari semua sektor untuk sumbangan berharga mereka kepada ekonomi dan masyarakat negara, dengan satu-satunya keperluan ialah klasifikasi mereka sebagai perniagaan kecil.

Untuk maklumat lanjut mengenai cara menghantar penyertaan atau mencadangkan perniagaan yang layak, sila lawati .

Best of Australia Small Business AwardsWinner BASA AwardsAnna Stella President of the BASA Awards BBSA

Media Contact

BASA Awards

Sumber :BASA Awards

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.