Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Passionpreneur Publishing mengumumkan pelancaran global buku The Rise Of The Transcendence Leader Coach.

Grab Your Copy Now

(SeaPRwire) –   Buku inspirasi ini oleh Ihab Badawi kini tersedia melalui pemain utama dalam bidang pengedaran buku global

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 26 Jan 2024  – Passionpreneur Publishing telah mengumumkan pelancaran The Rise Of The Transcendence Leader Coach oleh Ihab Badawi melalui rangkaian pengedaran buku global terbesar industri penerbitan. Buku ini dijangka memberi kesan yang inspiratif dan mendalam kepada audiens sasarannya.

Dalam buku wajib baca ini, Ihab Badawi memberikan penerokaan mendalam terhadap prinsip kepimpinan berpusat manusia dan menunjukkan bagaimana memanfaatkan kuasa potensi manusia.

Buku ini kini tersedia untuk memberi inspirasi kepada pembaca di seluruh dunia melalui rangkaian pengedaran IngramSpark dan rakan sekutu lain yang akan meliputi cetak atas permintaan di UK, Eropah, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand dan Timur Tengah. E-buku tersedia di lebih 25 kedai buku dalam talian seperti Amazon, Kindle, Barnes & Nobles dan Apple Books di Timur Tengah.

Tamat

Tentang Penulis:

Ihab Badawi (IB) ialah tokoh terkemuka dalam landskap pemandu dan kepimpinan korporat, dengan pengalaman 25 tahun melintasi 58 negara. Keahlian beliau dalam memimpin projek transformasi dan membesarkan pasukan membuka jalan kepada peralihan penting beliau. Dengan penyelidikan mendalam selama 15 tahun, beliau mencipta “Model Pemandu Transendens”, model pemanduan unik dikongsi secara global.

Ihab kini memimpin pelbagai organisasi yang komited untuk memupuk pendekatan kepimpinan inovatif. Beliau kini berpangkalan di Vancouver, Kanada.

Tentang Passionpreneur Publishing:

Penerbit merangkumi, berjaya membantu ahli perniagaan dan pakar profesional menjadi Penulis Antarabangsa dalam tempoh 90 hari sahaja.

menumpukan kepada buku transformasi termasuk perniagaan, bantuan diri, pertumbuhan peribadi dan judul rohani untuk membantu penulis berkongsi mesej dan mendapatkan kredibiliti dalam bidang pilihan mereka.

menampilkan lembaga penasihat bintang yang merangkumi spektrum kepakaran luas di seluruh dunia berkenaan buku, penerbitan dan industri media untuk memastikan penggunaan amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan ditawarkan dan menyediakan rangkaian antarabangsa beberapa pemikir terkemuka dunia.

Passionpreneur Publishing Logo

Media Contact

Passionpreneur Publishing

Sumber :Passionpreneur Publishing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.