Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Memperkenalkan Aplikasi Sewaan Alat Pantai Pertama – Beachify

Logo

(SeaPRwire) –   Platform baru yang inovatif membuat kehebohan dengan mendemokrasikan industri pemberian sewa peralatan rekreasi pantai. Beachify adalah pasar tempat melihat, membandingkan harga & memesan sewa peralatan pantai, sewa/les peralatan & sukan air serta banyak lagi!

Baltimore, Maryland Jan 26, 2024  – Diasaskan oleh pengusaha berusia 30 tahun, David Nutter, di kampung halamannya di Baltimore, adalah platform online pertama untuk melihat, membandingkan harga & memesan sewa peralatan pantai, sewa/les peralatan & sukan air, dan lebih 90 aktiviti untuk pengunjung pantai. Sebagai pengunjung pantai yang rajin, Beachify dicipta kerana keperluan dan hasrat untuk memesan dengan lebih bijak dan tidak membazir masa ketika cuti. Laman web baharu ini menyambung pelanggan yang ingin memesan barang & perkhidmatan ini dengan kedai sewa peralatan pantai berharga terbaik. Beachify bukan hanya untuk peralatan pantai – anda boleh memesan apa sahaja dari jet ski, papan selancar, papan layar angin, skuter, papan selancar, skuter, peralatan selam scuba & snorkeling, permainan pantai, dan banyak lagi!

“Suatu hari saya berada di pantai bersama keluarga dan kami ingin menyewa beberapa kerusi & payung,” kata David Nutter, Pengasas Bersama & CEO Beachify. “Saya mencari aplikasi di mana saya boleh mencari apa yang diperlukan dan memesan pada harga terbaik dari telefon saya. Saya terkejut tiada alat untuk ini, jadi saya memutuskan untuk mencipta pasaran untuk memudahkan pengunjung pantai.”

Laman web ini menampilkan platform di mana pengunjung pantai boleh melihat peralatan yang tersedia, membaca ulasan, dan memesan terus melalui Beachify.com. Kedai/vendor boleh senaraikan peralatan pantai mereka dan memasukkan maklumat terperinci mengenai ketersediaan, peraturan dan harga dengan jaminan transaksi yang lancar. Semua peralatan pantai akan diperiksa keselamatan dan kebersihan sebelum disenaraikan untuk memastikan pengalaman selamat, berkualiti tinggi bagi pelanggan setiap kali. Anda juga boleh memesan perkara seperti berselancar, kitesurfing, layar angin & kiteboarding di Beachify!

Bayangkan Beachify sebagai Expedia untuk sewa rekreasi pantai & aktiviti. Beachify bersedia untuk mengganggu pasaran rekreasi pantai AS bernilai $8+ bilion menggunakan konsep yang membawa syarikat seperti Expedia, Airbnb, DoorDash, GrubHub, Instacart, dan banyak lagi untuk mengganggu pasaran masing-masing. Fungsi utama dan kelebihan Beachify berbanding semua alat pembukuannya ialah ia adalah pasaran rekreasi pantai online pertama di dunia yang membolehkan pengguna melihat, membandingkan harga & memesan dalam minit dengan syarikat pilihan mereka untuk kurang. Semasa ini, tiada pasaran atau alat pembukuannya yang lain membolehkan pelanggan dan perniagaan berinteraksi & bertransaksi dalam pasaran sewa/les rekreasi pantai serta pasaran sewa mikro-mobiliti.

Periksa Kickstarter Beachify untuk melihat terkini:

Mobile app home page

Media Contact

Beachify

4105996464

6751 Columbia Gateway Drive

Sumber :Beachify

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.