Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Membuka Pintu Untuk Perkhidmatan Pelanggan, Kualiti, Dan Prestasi Yang Cemerlang Dalam Setiap Tayar!

(SeaPRwire) –  

Dubai, Emiriah Arab Bersatu Jan 22, 2024  – MFIX, peniaga tayar terkemuka di Dubai, gembira untuk mengumumkan komitmennya untuk memberikan pelanggan produk tayar terbaik yang ada, perkhidmatan pelanggan tanpa ditandingi, dan harga yang paling berpatutan. Ia bertekad untuk terus berada di garis hadapan teknologi tayar ketika industri automotif terus berubah dengan pantas untuk memastikan pelanggannya mendapat keuntungan maksimum dari setiap batu.

Dengan lebih daripada tiga puluh pembekal tayar terkemuka di dalam stok, Ia menawarkan pilihan pelbagai kepada pengguna. Untuk mengesyorkan tayar terbaik, ahli kakitangannya yang berkemahiran telah dilatih dan disahkan oleh kilang untuk menilai kenderaan, keadaan jalan raya, dan gaya pemanduan dengan tepat. Ia secara eksklusif memikul model tayar terbaru yang menawarkan pengendalian, cengkaman, brek, mil, dan usia pakai terbaik supaya pelanggan boleh berasa tenang.

MFIX menawarkan servis kelas pertama selain tayar berkualiti tinggi. Mereka boleh memasang, menimbang dan memasang sebarang pasang tayar dengan pantas dan berkesan berkat kemudahan mereka yang canggih. Pelanggan boleh berasa tenang mengetahui bahawa kakitangan mekanik mahir mereka akan menguruskan sebarang pembaikan atau pertukaran dengan cepat. Temuramah tayar dan pelanggan yang datang secara berjalan kaki juga disediakan dengan mudah berkat lokasi mereka yang selesa.

Berkenaan perkhidmatan pelanggan, Ia melangkah jauh di luar jangkaan. Untuk memastikan pelanggan mendapat penjimatan terbaik, mereka menawarkan pemadanan harga. Perkhidmatan tapak termasuk pembaikan pelangg dan pengisian nitrogen. Semua tayar mereka dilindungi oleh jaminan percuma seluruh negara untuk ketenangan hati tambahan. Insentif untuk pembelian selanjutnya adalah ciri lain program kesetiaan pelanggan mereka.

Tambahan pula, Ia bertekad memberikan pulangan kepada industri automotif. Mereka kerap menganjurkan bengkel awam tentang penyelenggaraan kenderaan dan keselamatan tayar. Semua daripada nasihat memandu musim sejuk kepada cara untuk mendapatkan keuntungan maksimum daripada tayar baru dibincangkan. Pemandu dari semua tahap pengalaman boleh mendapat manfaat daripada pengetahuan yang dikongsi oleh kakitangan MFIX.

Ia menyediakan program pembiasaan untuk memberikan kemahiran kerjaya yang berguna kepada orang muda di kawasan itu. Pelajar membantu pasukan MFIX dalam memasang, mengimbas dan membaiki tayar sambil menerima latihan amali. Matlamat program itu adalah untuk membangunkan generasi teknik automotif Dubai akan datang. Selepas menamatkan, banyak pelatih telah melancarkan kerjaya cemerlang dalam bidang itu.

Lawati laman sesawang () untuk mengetahui perbezaan MFIX bagi tawaran terkini, nasihat kereta dan hadiah kawasan. Ia adalah syarikat yang membuka jalan untuk perkhidmatan pelanggan, kualiti dan prestasi cemerlang dalam setiap peranan!

Mengenai Syarikat: Komitmen MFIX untuk memberikan perkhidmatan pelanggan dan terbaik tidak akan merosot ketika mereka memandang ke masa depan. Ia akan terus menetapkan piawaian untuk prestasi, kualiti dan kepuasan pelanggan cemerlang dalam setiap peranan, daripada kereta keluarga kepada ekzos prestasi tinggi.

Hubungan Media

MFIX Automotive Services

8006349

“Arenco Offices, Office Building 4, Unit No 316, Dubai Investments Park – 1, Dubai UAE”

Sumber :MFIX Automotive Services

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.