Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Bintang Berpengaruh platform pembiayaan seperti tiada yang lain, pengasas seorang ibu dengan tumor otak tidak boleh dioperasi

Influential Stars

(SeaPRwire) –   Influential Stars: Platform dermawan baru dan menarik tanpa sebarang yang lain, dari seorang ibu dengan tumor otak yang tidak dapat dioperasi dan kini stabil

Cuffley, Hertfordshire Jan 7, 2024  – Di tengah-tengah krisis kos sara hidup, amal tidak dapat mengumpulkan dana lebih daripada biasa untuk tujuan mereka. Pasukan terpaksa mengkompromi kreativiti untuk kekal kos efektif dalam usaha dermawan mereka, menyebabkan kekurangan asal – jualan kek dan maraton menjadi biasa bagi semua. Dan penyokong kurang mampu untuk menyumbang. Itu sehingga kini.

akan dilancarkan pada 8 Januari 2024 untuk membantu mengembalikan KEBAIKAN ke dalam DERMAWAN!

Dari , pengasas ‘Rent A Date For Charity’ – inisiatif yang menerima perhatian media sedunia dan mengumpulkan kira-kira £50,000 untuk amal tumor otak dan sebab-sebab lain pada tahun 2010 – datangnya Influential Stars.

Tidak gentar dengan cabaran yang dihadapinya beberapa tahun lalu, Lisa kembali ke misi peribadinya untuk meningkatkan kesedaran dan mengumpulkan dana untuk amal tumor otak. Walau bagaimanapun, kali ini beliau bertujuan untuk memberi kesan yang lebih besar.

Terdorong oleh keinginannya untuk membantu individu memaksimumkan pengalaman hidup mereka, Lisa berusaha untuk memberi inspirasi kepada orang lain untuk mencipta apa yang dipanggilnya “” daripada senarai keinginan tradisional. Dengan menukar “B” dengan “F”, Lisa memberikan sentuhan unik kepada konsep senarai keinginan.

Influential Stars ialah platform dalam talian yang didedikasikan untuk meningkatkan kesedaran dan mengumpulkan dana untuk semua amal di seluruh UK dengan menganjurkan cabutan hadiah dan menawarkan peluang bagi orang untuk memenangi pengalaman bertemu dan bertemu dengan personaliti berpengaruh kegemaran mereka, semuanya sementara mengumpulkan dana untuk amal pilihan mereka.

Dari terjun payung ganda, berenang dengan ikan jerung, atau memandu supercar hingga teh petang, pengalaman spa, kelas memasak dan segala-galanya di antaranya Influential Stars ada – jadi ada sesuatu untuk semua!

Untuk mengambil bahagian sebagai pengaruh, anda hanya perlu tinggal di UK dan mempunyai 5,000 atau lebih pengikut di mana-mana akaun media sosial aktif anda dan mempunyai amal yang ingin anda kenaikan kesedaran dan mengumpulkan dana.

Untuk mengambil bahagian dalam cabutan hadiah, awasi laman web kami dan bersiap untuk membeli tiket!

Lawati hari ini untuk mengetahui lebih lanjut!

Cabar diri anda untuk sebab amal, tandakan senarai FiT anda dan bantu membuat perbezaan!

Lisa Connell

Media Contact

Influential Stars Ltd

07951296882

Influential Stars PO Box 541 POTTERS BAR EN6 9JA

Sumber :Influential Stars Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.