Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Artis Pengantin Terkenal Pooja Goel dari Khoobsurat Makeup Studio Kongsi Trend Teratas untuk Penampilan Pengantin yang Berkilau

Renowned Bridal Artist Pooja Goel of Khoobsurat Makeup Studio

(SeaPRwire) –   Apa yang membezakan Khoobsurat Makeup Studio bukan sahaja kemahiran luar biasa tetapi pengalaman holistik yang ditawarkan.

Delhi, India Jan 7, 2024  – Di tengah-tengah Delhi, di mana impian bertemu realiti dan tradisi bersilang dengan kemodenan, terdapat suatu tempat kecantikan yang melebihi jangkaan – Khoobsurat Makeup Studio. Diketuai oleh Artis Pengantin terkemuka Pooja Goel, studio ini menjadi sinonim dengan kecemerlangan, memperoleh reputasi bintang sebagai salah satu artis rias teratas. Dengan komitmen untuk meningkatkan kecantikan semula jadi dan mencipta gaya yang kekal, ia telah menetapkan piawaian baru untuk seni rias pengantin di ibu negara sibuk ini.

Walaupun berada di puncak industri rias, Khoobsurat Makeup Studio kekal komited untuk menawarkan perkhidmatan yang diukur untuk pelbagai bajet. Memahami kepentingan , Pooja Goel dan pasukannya bekerja rapat dengan setiap pelanggan untuk mencipta pakej peribadi yang selari dengan keutamaan dan pertimbangan kewangan mereka. Ia bangga dengan ketelusan, memastikan pengantin menerima nilai luar biasa untuk pelaburan mereka.

Terkenal dengan kepakaran tanpa tandingan, Pooja Goel, daya kreatif di sebalik Khoobsurat, mempunyai kemahiran untuk sentiasa berada di hadapan gelombang. Dalam temu bual eksklusif baru-baru ini, Pooja berkongsi pandangan mengenai tren rias pengantin yang akan datang yang dijangka mendominasi musim perkahwinan, memberi pengantin cahaya yang suria pada hari istimewa mereka.

Apa yang membezakan Khoobsurat Makeup Studio bukan sahaja kemahiran luar biasa tetapi pengalaman holistik yang ditawarkan. Bermula dari saat pengantin melangkah masuk ke studio sehingga sapuan terakhir, setiap butiran dirancang dengan teliti untuk membuatnya berasa seperti ratu. Suasana studio menyampaikan kehangatan dan kemewahan, menyediakan ruang tenang bagi pengantin untuk berehat dan menikmati proses pemerhatian.

Pengantin moden, seperti yang dirancang oleh Pooja Goel, bercahaya dan berkeyakinan. Khoobsurat Makeup Studio mengkhususkan diri dalam mencipta gaya yang meningkatkan ciri-ciri pengantin sambil menerima keperibadiannya yang unik. Menurut Pooja, kunci untuk mencapai gaya perkahwinan yang bercahaya terletak dalam campuran harmoni rawatan kulit dan rias. Pooja menekankan pentingnya rutin rawatan kulit pra-perkahwinan untuk memastikan asas yang sempurna untuk aplikasi rias.

Tajuk Khoobsurat bukan sekadar label; ia adalah kesaksian komitmen yang tidak berbelah bahagi terhadap kecemerlangan. Wawasan seni Pooja Goel dan perhatian terhadap butiran telah memperolehinya klien yang terdiri daripada selebriti dan pengantin berkelas yang mencari tiada selain yang terbaik untuk hari besar mereka. Portfolio studio mempamerkan pelbagai gaya pengantin, memaparkan kelincahan dan kemahiran yang membuatnya menonjol dalam industri rias Delhi yang bersaing.

Pooja Goel berkongsi bahawa gaya peribadi dan unik semakin popular di kalangan pengantin yang ingin membuat kenyataan. Khoobsurat Makeup Studio unggul dalam mencipta gaya yang disesuaikan yang mencerminkan keperibadian pengantin, memasukkan tren terkini sambil memastikan daya tarikan kekal. Sama ada bibir merah klasik, kulit berkilauan atau mata berani, artis studio membawa impian setiap pengantin ke hidup dengan ketepatan dan kreativiti.

Di bandar yang gemilang dan megah, Khoobsurat Makeup Studio berdiri sebagai obor keeleganan dan kecanggihan. Dedikasi Pooja Goel terhadap seninya dan kemampuannya menetapkan dan mendefinisikan semula tren telah mengukuhkan kedudukannya sebagai salah satu . Dengan musim perkahwinan menghampiri, calon pengantin dapat mempercayai Khoobsurat untuk mengubah impian mereka menjadi realiti, memastikan setiap langkah ke altar adalah momen kecantikan dan keanggunan yang sebenar.

Media Contact

Khoobsurat

07701833302

A-1/252 Paschim Vihar, Near Lal Market, New Delhi – 110063

Sumber :Khoobsurat

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.