Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Reevoly: Ahli-ahli perniagaan ini mengubah persepsi tentang hiburan Bihar – UP

(SeaPRwire) –  

Bengaluru, Karnataka Jan 7, 2024  – Di hati tengah-tengah pusat kebudayaan Bihar, Reevoly, inisiatif yang luar biasa sedang membentuk – platform yang diasaskan oleh veteran industri dengan dekad pengalaman di syarikat unicorn terkemuka seperti Dailyhunt, Dell, E&Y, CSC dan lebih banyak lagi. Ia bukan hanya platform; ia adalah visi, misi untuk meningkatkan karya seni kebudayaan Bihar dan UP dan membawanya ke hadapan global.

Apa yang membezakan Reevoly adalah garis keturunan pengasasnya, individu yang tidak hanya memegang peranan kepimpinan terkemuka di dunia korporat tetapi juga bangga menjadi penduduk asal kawasan Bhojpuri di Bihar. Komitmen mereka sangat berakar dalam pemahaman peribadi tentang potensi yang belum dimanfaatkan Bihar & UP dan keperluan untuk mendefinisikan semula naratifnya.

Reevoly, platform hiburan serantau sebenar, sedang mencipta gelombang kerana ia merevolusikan cara pencipta dari Uttar Pradesh (UP) dan Bihar mempamerkan bakat mereka kepada dunia. Diketuai oleh pengasas berwawasan dengan dekad pengalaman, Reevoly bertujuan untuk mengubah persepsi kandungan serantau dengan menyediakan ruang yang dirangka untuk pencipta berkongsi kisah, budaya, dan kesenian mereka yang unik.

Dengan semangat yang kuat untuk mempromosikan bakat serantau, Kunal Bhardwaj, CEO & Pengasas Bersama Reevoly, meninggalkan pekerjaan bergaji tinggi di Dailyhunt untuk mengejar visinya mencipta platform yang menghargai warisan kebudayaan kaya UP dan Bihar. Diilhamkan oleh inisiatif sosial selama tujuh tahun yang dipacu oleh semangatnya untuk menentang persepsi stereotaip dan sering kotor tentang kandungan Bhojpuri, Kunal dan kawan-kawannya memulakan perjalanan untuk menghasilkan kandungan serantau yang bermakna dan autentik.

Inisiatif mereka dengan cepat mendapat sambutan, memikat penonton yang lapar untuk hiburan berkualiti tinggi dan bermakna. Menerima lebih daripada 300 komitmen daripada individu di UP dan Bihar yang mencari dana kerumunan untuk penciptaan kandungan transformasi ini, Kunal dan pasukannya menyaksikan potensi besar dan bakat yang belum dimanfaatkan di dalam rantau ini.

Bersenjatakan pengetahuan ini dan dimotivasikan oleh sokongan luar biasa yang telah mereka peroleh, Kunal dan pasukannya mengasaskan Reevoly, platform yang didedikasikan untuk mempamerkan pelbagai bakat dari UP dan Bihar. Reevoly bukan hanya tentang hiburan, tetapi pemangkin untuk menggalakkan kemakmuran dan memelihara kepelbagaian kebudayaan.

Reevoly memainkan peranan penting dalam memelihara tradisi kaya Bihar dan UP dengan menyediakan platform untuk pencipta berbakat berkongsi suara unik mereka dengan penonton global. Penyanyi rakyat, penari rakyat, penyair serantau, pelawak berdiri, vlogger makanan, dan ahli silap mata tempatan dan lain-lain sedang berkongsi bakat luar biasa mereka di platform Reevoly. Nama terkenal seperti Mintuaa Bhojpuri, Puruaa Bhojpuri, Sarang Bhojpuri, Sahil Kumar, Anshuman Singh, Satyakaam Anand, Jai Bhojpuri Jai Bhojpuria, Prabhakar Pandey, Ujjwal Pandey, dan banyak lagi telah mendapat rumah di Reevoly.

Di luar komitmennya untuk mempamerkan bakat, Reevoly juga menarik perhatian syarikat yang mencari untuk berhubung dengan komuniti yang sangat bersemangat dan terlibat secara mendalam di platform ini. Kempen kolaboratif Reevoly memberikan peluang kepada perniagaan untuk berhubung secara autentik dengan penonton serantau sambil menggalakkan pertumbuhan jenama.

Kunal berkata bahawa mereka bersemangat tentang potensi transformasi platform ini. “Reevoly bukan hanya platform untuk hiburan; ia adalah pantulan warisan kolektif kita dan naratif kaya yang lahir dari tanah UP & Bihar. Misi kami adalah untuk memperkasakan suara pencipta serantau, mencabar stereotaip, dan mempromosikan kemakmuran rantau ini. Kami bangga menjadi sebahagian daripada perjalanan transformasi ini dan menjemput penonton dan jenama untuk menyertai kami dalam menghargai warisan kebudayaan kaya UP dan Bihar.”

Reevoly kini beroperasi, dan penonton boleh menanamkan diri mereka dalam bakat luar biasa UP & Bihar dengan melawat . Aplikasi baru mereka dijadualkan akan dilancarkan tidak lama lagi. Untuk pertanyaan media, temu bual, atau maklumat lanjut, sila hubungi

Tentang Reevoly:

Reevoly ialah platform hiburan serantau yang menyediakan ruang yang dirangka untuk pencipta berbakat dari UP dan Bihar mempamerkan kisah, budaya, dan kesenian unik mereka. Ia didorong oleh visi untuk mengubah hiburan serantau dan mencabar stereotaip sambil mempromosikan kemakmuran dan memelihara kepelbagaian kebudayaan yang kaya di Bihar dan UP.

Media Contact

Reevoly

Sumber :Reevoly

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.