Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

BDRSuite oleh Vembu akan mempamerkan penyelesaian sandaran kos efektif di IT EXPO 2024

IT EXPO 2024

(SeaPRwire) –   Bergabunglah dengan Pasukan BDRSuite di IT EXPO 2024 di Vanita Vishram Ground, Surat dari 19 Jan hingga 22 Jan di Dome Syarikat: 1, Stall 1 & 2, untuk penyelesaian sandaran kos efektif dan perkongsian eksklusif.

Surat, Gujarat 17 Jan 2024  –  berbesar hati menjemput peminat teknologi, pemimpin industri, dan peminta penyelesaian untuk menyertai mereka di IT EXPO 2024. Acara berprestij ini dijadualkan berlangsung dari 19 Januari hingga 22 Januari di Surat. BDRSuite akan mempamerkan perisian sandaran simpanan kos efektifnya bekerjasama dengan rakan pengedar terkemuka mereka – Amity Infosoft (P) Ltd.

Butiran Acara:

  • Acara: SITA IT EXPO 2024

  • Tarikh: 19 – 22 Jan 2024

  • Tempat: Vanita Vishram Ground, Surat

  • Stall: Dome Syarikat 1: Stall 01 – 02

  • Masuk Percuma! .

Tentang IT EXPO 2024:
Dipersembahkan oleh Persatuan Teknologi Maklumat Selatan Gujarat (#TECHOSITA), IT EXPO 2024 merupakan pertemuan pemimpin industri, peminat teknologi, dan pembekal penyelesaian. Acara berprestij ini memberikan gambaran mengenai masa depan ekosistem teknologi yang berkembang.

Tentang BDRSuite – Perisian Sandaran Simpanan Kos Efektif Nombor 1:
BDRSuite oleh Vembu berdiri sebagai perisian sandaran dan pemulihan bencana yang paling kos efektif dan menyeluruh. BDRSuite direka untuk melindungi data merentasi persekitaran maya (VMware, Hyper-V, KVM), pelayan (Windows, Linux, Share/NAS Fail), hujung-hujung (Windows, Linux, Mac), pelantar awan (AWS, Azure), aplikasi SaaS (Microsoft 365, Google Workspace), dan Aplikasi & pangkalan data (Microsoft Exchange Server, SharePoint, SQL Server, MySQL, PostgreSQL, Oracle). BDRSuite juga menawarkan penyelesaian sandaran awan yang selamat dan boleh skala.

Pameran Eksklusif di Dome Syarikat 1: Stall 01 – 02:

  • Hubungi Pakar BDRSuite: Berinteraksi dengan Mr. Sakthi Prian, Senior Channel Man

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.