Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sidang Kemuncak Rakan Kongsi Kanan SNUPPEE

–Dedikasikan diri anda sepenuhnya untuk mencipta masa depan yang lebih baik

https://youtu.be/lw_rkVmlJGw

Dalam era perubahan ini, SNUPPEE MALL bukan sahaja menjadi peserta dalam pasaran, tetapi juga pencipta masa depan. Dilaporkan bahawa syarikat SNUPPEE MALL dan hotel telah mengetahui bahawa pada 9 Mac, Sidang Kemuncak Rakan Kongsi Kanan SNUPPEE MALL akan bermula di Hotel Shangri-La di Kuala Lumpur. Ini adalah perhimpunan rakan kongsi, usahawan dan artis berpengaruh tempatan, dan syarikat teknologi inovatif tempatan. Perhimpunan besar itu bertujuan untuk berkongsi kekayaan pasaran dan mencari rancangan pembangunan bersama.

Difahamkan pengaruh SNUPPEE MALL semakin menyerlah di pasaran Asia Tenggara. Dengan pandangan mendalam mereka tentang pasaran dan usaha yang tidak putus-putus, mereka telah memenangi bahagian pasaran yang ketara di dalam negara. Di sebalik semua ini adalah kegigihan dan dedikasi kakitangan barisan hadapan. Mereka sentiasa mengekalkan aspirasi asal mereka dan melayani setiap perusahaan dan pengguna dengan profesionalisme dan semangat.

Untuk memberi kembali dan menyumbang dengan lebih baik kepada pekerja tempatan, SNUPPEE MALL memutuskan untuk merancang khas sidang kemuncak rakan kongsi kanan dengan skala 500+ orang pada 9 Mac di Hotel Shangri-La di Kuala Lumpur, bertujuan untuk memilih barisan hadapan tempatan yang cemerlang. pekerja.Dan biarkan mereka berkongsi dividen pasaran tempatan di Malaysia.

Sidang kemuncak ini akan menghimpunkan golongan elit industri untuk membincangkan cara untuk berjaya dalam pasaran yang sangat kompetitif. Diharapkan melalui acara ini, sekumpulan rakan kongsi kanan dengan wawasan antarabangsa dan pengalaman praktikal akan ditemui dan dipupuk untuk sama-sama membangunkan pasaran Malaysia. Para peserta akan berpeluang untuk mempamerkan bakat dan kekuatan mereka serta memenangi peluang untuk menjadi rakan kongsi kanan. Ibu pejabat akan menyediakan satu siri dasar sokongan pasaran kepada rakan kongsi kanan yang berjaya dipilih untuk membantu mereka berjaya dalam pasaran tempatan.

Bagi menjadikan sidang kemuncak ini lebih berwarna, SNUPPEE MALL juga telah menyediakan hadiah utama yang misteri. Hadiah utama akan diberikan pada sidang kemuncak. Dilaporkan bahawa peserta akan menerima kejutan yang tidak dijangka pada sidang kemuncak tersebut. Acara ini menunjukkan sepenuhnya kekuatan dan potensi SNUPPEE MALL.

Ibu pejabat A.S. akan menyokong penuh sidang kemuncak ini dan berharap untuk bersama-sama meneroka hala tuju pembangunan masa depan dengan berkongsi pengalaman dan bertukar idea dengan rakan kongsi tempatan di Malaysia. Saya percaya bahawa selagi kita bekerjasama dan mengekalkan aspirasi asal kita, SNUPPEE MALL akan terus menerajui arah aliran pasaran dan membawa perkhidmatan dan pengalaman yang lebih baik kepada perniagaan dan pengguna tempatan.

Sidang Kemuncak Rakan Kongsi Kanan SNUPPEE pada 9 Mac bukan sahaja akan menjadi pesta idea, tetapi juga seruan untuk bertindak. Marilah kita menantikan peluang baharu, cabaran baharu dan lembaran baharu yang dibawa oleh acara besar SNUPPEE MALL ini!