Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Nikmati Pengedaran Rilis Akaun Kualiti Dengan Potongan 10% Dengan IssueWire

New Year Sale on PR Distribution

(SeaPRwire) –   IssueWire menawarkan pengedaran rilis akhbar premiumnya dengan kadar diskaun seragam 10% dengan Jualan Tahun Baru mereka. Jualan ini tersedia dari 15 hingga 24 Januari.

Houston, Texas 15 Jan 2024  – IssueWire ialah syarikat pengedaran rilis akhbar terkemuka di peringkat global dengan perkhidmatan tertinggi pada harga yang berpatutan. Dengan beberapa tahun beroperasi dalam industri ini, penulis berkemampuan telah memperoleh pengalaman dan pengetahuan yang kini mereka perkhidmatkan kepada pelanggan mereka, menjadikan mereka menonjol dalam kumpulan. Kualiti perkhidmatan premium di IssueWire kini tersedia pada diskaun seragam 10% kerana laman web ini menawarkan Jualan Tahun Baru musim ini. Syarikat dan perniagaan yang sedang mencari perkhidmatan pengedaran yang unggul boleh mendapatkan diskaun ini dengan menggunakan kod kupon NY2024. Jualan ini akan bermula pada 15 Januari dan akan berterusan sehingga 24 Januari jadi pastikan mengambil kesempatan daripada jualan sebelum tamat.

Perkhidmatan IssueWire ialah antara yang paling terkenal di dunia. Selama bertahun-tahun, laman web ini telah membuktikan nilainya dalam industri dan ratusan kesaksian daripada pelanggan gembira menguatkan kedudukannya. Laman web ini menjamin penempatan di lebih daripada 150 saluran berita dan media teratas, membawa lebih banyak ketaraan daripada yang pernah kepada perniagaan. Itu bukan sahaja, pengedaran pengecualian akan mendapatkan rilis akhbar tidak sahaja kepada wartawan media tetapi juga akan mendapatkan trending di Google Berita, meningkatkan kesedaran jenama. Bersama-sama dengan ini, laman web juga akan menawarkan bilik berita tradisional untuk pelanggannya di mana saluran berita, wartawan, dan pelanggan sentiasa mencari perkembangan terkini dalam industri. Bilik berita tradisional ini akan mendapatkan semua kandungan pelanggan di satu tempat. Perkara seperti berita, acara, butiran syarikat, bahan akhbar, dan sebagainya boleh disenaraikan dalam bilik berita tradisional ini.

Dengan IssueWire, mana-mana perniagaan yang sedang cuba mencari tempatnya secara dalam talian dan dalam perjuangan untuk menubuhkan kehadiran dalam talian boleh dengan mudah maju dengan hasil yang kelihatan. Laman web memberikan pengedaran, sindiket, promosi, dan liputan yang dijamin pada julat harga yang sangat berpatutan. Inilah sebabnya mana-mana perniagaan dengan bajet munasabah juga boleh mencuba perkhidmatan IssueWire dan menikmati manfaatnya. Kini dengan Jualan Tahun Baru, laman web memberikan perkhidmatannya dengan diskaun seragam 10%. Nikmati jualan dari 15 hingga 24 Januari dengan kod kupon NY2024.

Ketahui lebih lanjut di: .

Mengenai syarikat:

IssueWire ialah syarikat penulisan dan pengedaran rilis akhbar yang menawarkan perkhidmatan berkualiti tertinggi pada harga yang berpatutan.

Hubungan Media

Issuewire

Sumber :IssueWire

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.