Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Westquay SEAI Solar PV Grants menyokong membantu anda membuat simpanan besar!

13918558 5386336

(SeaPRwire) –   Westquay Energy, pengedar panel suria terkemuka di Ireland, sangat gembira mengumumkan bahawa mereka adalah pemasang berdaftar SEAI untuk pengecas kereta elektrik dan panel suria PV.

Westport, Mayo 28 Februari 2024  – Kini offset kos penambahbaikan tenaga dengan maklumat terperinci dan akses ke .

Westquay Energy sangat bersemangat mengumumkan bahawa mereka kini menyokong untuk sistem PV suria mereka dan juga untuk pengecas EV. Syarikat itu berbangga untuk menyediakan sistem PV suria dan pengecas EV terbaik kepada pemilik rumah, perniagaan, dan masyarakat secara umum, dengan niat utama untuk mengimbangi kos dan menambah baik sistem panel suria dengan menyesuaikan penyelesaian tenaga boleh diperbaharui mengikut keperluan.

Kakitangan yang berdedikasi dan ramah di Westquay Energy adalah antara dan telah menyesuaikan penyelesaian untuk sistem tenaga suria. Menjadi pemasang berdaftar SEAI yang terkemuka, Westquay Energy adalah rakan kongsi yang dipercayai dan telah mencipta nama untuk diri mereka dalam industri suria disebabkan perkhidmatan mereka yang hebat pada kadar berpatutan.

Elektrik boleh diperbaharui semakin popular di peringkat antarabangsa sebagai tujuan utama untuk mengurangkan ketergantungan kita kepada sumber-sumber tenaga tidak boleh diperbaharui terhad dan juga dalam mengawal bayaran elektrik.

Dengan memilih Westquay Energy dan penyelesaian PV suria mereka, anda boleh mengurangkan bil elektrik anda sehingga 50%. Kini ambil langkah pertama untuk membuat pendapatan besar dengan memasang sistem PV suria di ruang anda dan mengikuti laluan kemerdekaan tenaga. Pengumuman dan penyelesaian panel suria yang dilancarkan oleh Westquay Energy telah membuka jalan untuk merevolusikan masa depan tenaga suria.

Perubahan iklim adalah kebimbangan global, dan sebagai Ireland berada dalam keadaan kritikal, keperluan tenaga lestari adalah keutamaan utama. Westquay Energy datang dengan perubahan yang memberangsangkan, di mana fokus utama adalah memanfaatkan tenaga matahari dan menggunakan sumber tenaga boleh diperbaharui ini untuk mengurangkan bil utiliti, dan juga ia merupakan usaha untuk melestarikan sumber-sumber tenaga tidak boleh diperbaharui.

Menurut SEAI, anda boleh meminta sehingga 2.100, dan ini tersedia kepada pemilik rumah yang menduduki dan membina rumah sebelum 2021. Insentif ini adalah pembayaran sekali gus dan akan dihantar secara terus ke akaun bank pelanggan selepas pemasangan. Westquay Energy boleh membantu menyiapkan proses permohonan insentif awal dan juga membantu menyiapkan pemasangan sambil menghantar semua dokumen kepada SEAI. Proses di mana insentif dibayar kepada penerima dipilih oleh SEAI.

“Pengenalan di Westquay Energy telah menjadi faktor pemacu bagi banyak rumah dan perniagaan dalam memilih tenaga suria. Kini kami menghubungi banyak pemilik hartanah yang berminat untuk melabur dalam tenaga suria dan mengurangkan ketergantungan mereka kepada sumber-sumber tenaga tidak boleh diperbaharui.” Kata seorang jurucakap dari Westquay Energy.

Tentang Westquay Energy:

Westquary Energy adalah pemasang panel suria PV dan menawarkan penyelesaian panel suria PV yang boleh dipercayai dan cekap kepada orang di Ireland. Didorong oleh Insentif PV Suria SEAI, para profesional ini menawarkan panel suria berkualiti tinggi yang terbukti menjadi pelaburan berharga bagi pemilik hartanah.

Tentang WestQuay Energy

WestQuay Energy menawarkan penyampaian produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi dengan pengetahuan sektor tanpa tandingan memastikan penjimatan untuk rumah atau perniagaan anda.

Pasukan pakar tenaga hijau kami, Kontraktor Elektrik Berdaftar (REC) dan pakar BER mengambil kebanggaan menyokong pelanggan untuk mencapai hasil tenaga yang optimum. Dengan pengetahuan mendalam tentang teknologi tenaga hijau dan aplikasinya yang praktikal untuk rumah, perniagaan atau ladang anda, pasukan kami sentiasa bersedia untuk membincangkan penyelesaian pembaharuan tenaga yang sesuai untuk keperluan anda.

Media Contact

WestQuay Energy

Sumber :WestQuay Energy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.