Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

WaayuPay Membawa Perubahan dalam Pengalaman Perbankan Digital dengan Platform Perbankan Neo Inovatif

(SeaPRwire) –  

Noida, Uttar Pradesh Jan 28, 2024  – Syarikat teknologi kewangan ternama secara global, AYUSV Technologies Private Limited telah mewujudkan jenama baharu, WaayuPay yang membawa perubahan revolusi dalam pengalaman perbankan digital. Jenama ini baru-baru ini melancarkan Platfom Perbankan Neo Inovatif yang menyediakan API pantas untuk pembayaran pukal. Platfom perbankan maju ini membawa lebih kemudahan dan kenyamanan dengan urus niaga lancar. Ia menggabungkan teknologi terkini dengan ciri-ciri ramah pengguna untuk menawarkan pengalaman perbankan cekap yang mampu memberdayakan pengguna tanpa mengelirukan mereka dengan prosedur perbankan yang kompleks. Ini akan merevolusikan kaedah pembayaran dalam talian dan syarikat menjemput semua untuk menyertai perjalanan kejayaan teknologi kewangan ini.

Vidur Anand, pengasas & CEO WaayuPay, berkata, “Kami gembira memperkenalkan platfom Perbankan Neo kami, yang mewakili lonjakan penting dalam misi kami untuk mendefinisikan semula pengalaman perbankan. Platfom kami bukan sekadar Bank Neo; ia adalah ekosistem kewangan komprehensif yang direka untuk memberdayakan pengguna dengan lebih banyak kawalan dan ketelusan terhadap operasi kewangan mereka. Yang pertama dilancarkan dalam WaayuPay adalah API Pembayaran Keluar di mana platfom kami akan bersepadu dengan sistem perniagaan lain untuk pembayaran lancar menggunakan saluran IMPS, NEFT & RTGS.” Platfom perbankan ini menawarkan ciri-ciri utama seperti akses perbankan 24/7, alat pengurusan kewangan peribadi, protokol keselamatan yang dipertingkatkan, integrasi pihak ketiga yang lancar, dan komitmen kuat terhadap amalan ramah alam sekitar yang membantu mengintegrasikan kelestarian, langkah ke arah perbankan hijau.

Dunia digital moden berputar lebih pantas dengan kemajuan digital berterusan. Penyelesaian kewangan digital menjadi lebih penting daripada sebelumnya bagi individu dan perniagaan. Memandangkan keperluan kewangan pelbagai saluran, platfom perbankan neo ini bersepadu dengan ciri dan fungsi yang kuat bersama antaramuka intuitif yang menangani keperluan unik pengguna. Pada masa ini, platfom ini boleh digunakan oleh pengguna peribadi dan perniagaan. Walau bagaimanapun, ia mempunyai rancangan berterusan untuk penambahbaikan lanjut dan penambahan ciri-ciri dan produk baharu. WaayuPay komited untuk mengekalkan kedudukan dan warisannya dengan mencipta lebih inovasi teknologi kewangan yang memberdayakan penggunanya. Produk akan datang dalam paip pelaburan progresifnya termasuk API TopUp Segera, API Pembayaran Masuk, dan banyak lagi. Platfom Perbankan Neo terkini juga boleh bersepadu dengan Portal Pentadbiran AEPS B2B-nya yang merupakan platform PAAS oleh syarikat induk AYUSV Technologies Private Limited. Lihat platform PAAS di .

WaayuPay merupakan usaha swasta oleh Pengasas & CEO Vidur Anand yang melakukan kerja yang hebat dalam mengubah mimpi ini menjadi kenyataan. Beliau berkata: “Setakat ini, keseluruhan pembiayaan untuk membangunkan platfom adalah swasta, bagaimanapun, saya terbuka kepada pelaburan daripada pelabur untuk mengambil WaayuPay ke tahap pertumbuhan dan pengembangan yang lebih tinggi”. Inovasi terkini ini adalah platfom perbankan muktamad yang boleh membantu semua jenis perniagaan mulai dari usaha kecil, syarikat berskala kecil atau industri berskala besar. Platfom ini sepenuhnya bersepadu dengan Sistem Pengurusan Sumber Manusia (https://hr.ablyworks.com), Sistem Pelacakan Pelamar (https://applicanttrackingsystem.cloud), Pembekal API Pembayaran Semula (https://waayupay.com/recharge-api-provider) atau mana-mana sistem di mana pembayaran segera perlu dibuat seperti gaji, komisen, pembayaran pembekal, dan pembayaran pukal untuk mana-mana kes perniagaan. Sistem perbankan serba lengkap ini menawarkan lebih 100 pilihan pembayaran dengan fleksibiliti tanpa sempadan.

Contoh penggunaan API Pembayaran Keluar WaayuPay adalah pelbagai, contohnya ia boleh bersepadu dengan Sistem Pengurusan Sumber Manusia untuk pembayaran gaji segera, daripada memuat naik helaian excel yang rumit dalam sistem perbankan dalam talian, contoh lain adalah mengintegrasikan API Pembayaran Keluar dengan ERP Perniagaan untuk pembayaran pembekal, atau membayar komisen kepada syarikat pemasaran rangkaian. Begitu juga, terdapat banyak contoh sedemikian, di mana pembayaran pukal adalah biasa dan rutin. Perniagaan hanya perlu mengintegrasikan API WaayuPay dengan sistem dalaman mereka.

WaayuPay menawarkan pakej pembayaran keluar yang kukuh membantu daya maju dan pertumbuhan. Ia memudahkan urus niaga lancar dan cekap untuk proses pembayaran pukal yang membantu pengguna mengurus dan mengedarkan dana mereka dengan lebih berkesan tanpa bimbang terlalu banyak. Sama ada ia merupakan gaji, pembayaran pembekal, komisen afiliasi, atau apa-apa sahaja; platform serba lengkap ini membantu mengurangkan beban pentadbiran dan meningkatkan kecekapan untuk operasi perniagaan keseluruhan. Dengan pilihan pembayaran khusus, ini adalah platform paling boleh dipercayai untuk semua jenis perniagaan merentasi industri. Syarikat kini menjemput pemilik perniagaan dan pelabur untuk mengambil bahagian dalam perjalanan teknologi kewangan progresif ini yang mampu memberdayakan semua.

Pengasas dan CEO, Vidur Anand bersedia untuk mewujudkan ekosistem perniagaan baharu dengan syarikatnya dan platform perbankan digital neo terkini yang berteknologi maju yang boleh menentukan masa depan industri teknologi kewangan. Mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang platform baharu ini boleh melawat laman web rasmi di dan mencari tahu lebih lanjut.

Media Contact

AYUSV Technologies Private Limited

Sumber :WaayuPay

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.