Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sunanta Madaan: Meredefinisikan Fesyen Mewah dengan Tradisi dan Kehidupan Semasa

Embrace the Fusion Sunanta Madaan

(SeaPRwire) –   Menjelajahi Penggabungan: Koleksi Eksklusif Sunanta Madaan Kini Tersedia di Portal Utama, Menanti Kolaborasi Menarik dan Wawasan Mengenai Trend Fesyen Indo-Barat 2024

Gurgaon, Haryana 28 Jan 2024  – SUNANTA MADAAN: MEMBENTUK WARISAN YANG KHAS DALAM DUNIA FESYEN

Sunanta Madaan, seorang tokoh terkemuka di bidang fesyen, terus menorehkan nama dengan penggabungan yang tidak tertandingi antara tradisi dan kemodenan. Terkenal dengan kerajinan yang teliti, koleksi eksklusif Sunanta Madaan kini boleh didapati di portal pereka terkemuka: Pernia’s Pop Up di India, ESTIE Couture untuk pasaran London, dan Vesimi secara atas talian untuk pasaran UAE.

Harapan masih tinggi kerana Sunanta Madaan memberi isyarat akan kolaborasi masa depan yang akan mendefinisikan semula landskap pakaian mewah. Dijangka akan diumumkan tidak lama lagi, rakan kongsi ini menekankan komitmen jenama terhadap inovasi dan daya tarikannya dalam industri fesyen.

Pengasas Sunanta Madaan memberi pandangan mengenai dinamik pasaran fesyen yang berubah pada 2024, dengan menekankan minat yang semakin meningkat terhadap campuran yang serasi antara unsur-unsur tradisional dan kontemporari. “Pada tahun akan datang, kami menjangkakan permintaan yang lebih tinggi terhadap gaya Indo-Barat, yang menunjukkan perubahan global ke arah menerima kepelbagaian budaya dan ekspresi individu,” tambah Sunanta Madaan.

Menyatakan kagum yang mendalam terhadap wanita, Sunanta Madaan berkata, “Wanita pastinya merupakan ciptaan paling mulia, dan esensi mereka harus dirayakan.” Dengan bulan cinta yang menghampiri, Sunanta Madaan memberi isyarat akan tawaran khas untuk Hari Valentine yang akan didedahkan pada bulan Februari, dengan menjemput peminat fesyen untuk menikmati sambutan cinta dan gaya.

Label Sunanta Madaan adalah jenama mewah terkemuka yang diiktiraf untuk Blazer Formal Musim Sejuknya, Pakaian Berlapis, dan Pakaian Barat. Dengan fokus kepada keanggunan dan inovasi, jenama ini telah mendapat pengiktirafan di pentas global.

Elevate the night Sunanta Madaan

Media Contact

Label Sunanta Madaan

9899777081

B-106, First Floor, Nirvana Country, Sector-50

Sumber :Label Sunanta Madaan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.