Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

USBRI Memudahkan Perniagaan dengan Akses Sehala ke Kontrak Kerajaan melalui Sistem untuk Pengurusan Anugerah

system for award management

(SeaPRwire) –  

Dunedin, Florida 10 Mei 2024  –  United States Business Registration (USBRI) ialah pembekal utama perkhidmatan pendaftaran dan pensijilan lengkap. Kami gembira menawarkan sokongan penuh kepada syarikat-syarikat yang mencari kontrak kerajaan, dan mengisi borang pendaftaran Sistem untuk Pengurusan Anugerah (SAM) yang diperlukan.

Sistem untuk Pengurusan Anugerah (SAM) ialah sistem dalam talian tunggal kerajaan persekutuan untuk menggantikan beberapa sistem perolehan persekutuan yang berusia sambil memelihara piawaian dan menggalakkan perkhidmatan bersama sebagai alat pengurusan tunggal. Ia bertindak sebagai simpanan di mana syarikat-syarikat cuba membina hubungan dengan kerajaan persekutuan untuk memudahkan mereka dalam proses pendaftaran, kemaskini dan mencari peluang yang relevan.

USBRI menghubungkan perniagaan kepada prosedur SAM yang paling rumit di dunia supaya mereka boleh mencapai keputusan yang layak. Pasukan pakar berpengalaman mereka menyediakan bantuan yang menyeluruh pada semua peringkat proses, bermula dari saat membuka akaun sehingga tempoh selepas itu yang melibatkan kemaskini maklumat dan mengekalkan perkhidmatan tepat waktu. Mereka menjadikan pendaftaran SAM mudah dengan membolehkan syarikat-syarikat mengesahkan bahawa mereka dan perniagaan mereka mematuhi sepenuhnya semua keperluan dan batas masa mengambil kira program untuk meningkatkan peluang kejayaan mereka.

“Misi kami adalah untuk membantu perniagaan bergerak ke arah mendapatkan kontrak kerajaan bagi meningkatkan peluang pertumbuhan mereka,” kata Ketua Pegawai Eksekutif syarikat itu. “Kami mengakui betapa pentingnya Pendaftaran SAM Perniagaan Kecil untuk syarikat-syarikat yang ingin berurusan dengan Kerajaan Persekutuan. Dan, kami berjanji akan menawarkan nasihat dan bantuan syarikat-syarikat perlu untuk menavigasi proses dengan berkesan.”

Bersama bantuan pendaftaran SAM, perniagaan akan ditawarkan pelbagai perkhidmatan dengan tujuan memaksimumkan peluang mereka untuk memasuki arena perniagaan kerajaan. Dalam hal ini, ia melibatkan membantu organisasi untuk menulis tawaran, menawarkan sokongan dalam mengurus kontrak, serta menasihati mereka mengenai pematuhan. Ia perniagaan kami untuk membantu syarikat swasta mendapat untung daripada kontrak pembelian awam dan seterusnya meningkatkan prestasi mereka.

Sebagai rakan terbukti untuk usaha yang sedang mencari kejayaan dalam sistem perolehan kerajaan untuk kontrak yang sangat besar, USBRI ialah organisasi tujuan untuk mereka. Mereka dengan bangganya memegang kredensial, dedikasi, dan kegigihan pakar dalam bidang mereka, oleh itu meletakkan perniagaan untuk bersaing dalam persekitaran kontrak agensi kerajaan yang sangat mencabar ini.

Tentang USBRI

Sejak penubuhan USBRI pada tahun 2011, syarikat ini telah membantu syarikat-syarikat menerima pendaftaran dan pensijilan dengan melaksanakan prosedur-prosedur tersebut untuk mereka. Kami komited untuk menangani kebanyakan penempatan data dan penyimpanan dokumen sendiri untuk hanya membuat anda datang apabila perlu. Perkhidmatan termasuk pensijilan 8(a), Pensijilan HUBZone dan Pendaftaran SAM.

Media Contact

usbri

+1-888-646-9998

1310 Heather Ridge Blvd Dunedin, FL

Sumber :usbri

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.