Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

UniquesCADD Menandakan Tonggak dalam Perkhidmatan Pelbagai

(SeaPRwire) –   UniquesCADD ialah syarikat luaran BIM, menawarkan pelbagai perkhidmatan kejuruteraan dan senibina oleh pasukan pakar yang menyampaikan projek dengan kualiti yang cemerlang dan tahap ketepatan yang tinggi

Rochester, New York Mac 6, 2024  – UniquesCADD telah berada di dalam industri AEC selama bertahun-tahun. Dengan evolusi teknologi yang berterusan dan inovasi di bidang ini, UniquesCADD telah secara menonjol dan signifikan menyesuaikan diri dengan perubahan dan menyampaikan yang terbaik kepada pelanggan di seluruh dunia. Seperti yang dimaklumkan dan dianugerahkan sebelumnya oleh Clutch untuk “Syarikat Reka Bentuk Senibina Teratas” dan banyak lagi pingat yang ditambah ke mahkota, ini telah membolehkan luaran untuk berkembang, meluaskan, dan menyampaikan dengan permintaan pasaran terbaik.

UniquesCADD bangga untuk menyediakan perkhidmatan pengurusan kemudahan pada skala besar untuk firma pemenang anugerah untuk berkembang bagi pelanggan antarabangsa. Model pengurusan kemudahan terkini banyak korporasi perumahan kini disatukan dengan licin ke dalam perisian pengurusan kemudahan yang dikehendaki bagi pengurus dan profesional lain untuk dikemas kini dengan perubahan berkesan. Dengan lebih tahun pengalaman di dalam industri AEC, UniquesCADD terus berdiri teguh pada nilai-nilainya dengan prestasi tanpa tandingan, kualiti tinggi, dan ketepatan dalam setiap butiran bagi projek pengurusan kemudahan. Dengan mengekalkan fokus utama itu, fokus utama UniquesCADD adalah untuk memastikan kemudahan beroperasi pada kecekapan puncak dengan perkhidmatan kelas atasan.

UniquesCADD menyediakan perkhidmatan pengurusan kemudahan yang menyeluruh, tepat, dan berkualiti tinggi; satu lagi tonggak bagi organisasi adalah menambah perkhidmatan baharu ke syarikat. UniquesCADD gembira untuk meluaskan julat perkhidmatan luasnya ke dalam sektor baharu – industri pembangunan mesin untuk perkhidmatan pemodelan produk kelas atasan. Selain itu, pembekal luaran menandakan satu lagi tonggak dalam perjalanan dengan kepakaran diperluaskan dalam sektor MEP komersial dan menawarkan kesempurnaan setiap butiran. Sejak penubuhan syarikat, ia telah mencipta piawaian cemerlang untuk perkhidmatan kualiti cemerlang dan kini memperkenalkan kepakarannya dalam sektor baharu.

Ia merupakan momen yang bangga dan menggalakkan bagi seluruh pasukan UniquesCADD untuk mempamerkan bakat dan kemahiran mereka dalam sektor baharu dan memperoleh nama besar dalam bidang yang sama seperti sebelumnya. Pengenalan baharu segmen ini dan projek pengurusan kemudahan yang besar, menakjubkan telah memberi dorongan kepada pertumbuhan syarikat. Selain itu, bakat dan profesional yang dipilih di UniquesCADD bersemangat untuk bekerja dalam pelbagai segmen dengan semangat pasukan, dedikasi, kepakaran yang dipertingkatkan, dan sifat berapi-api untuk setiap projek untuk menyampaikan dengan keunggulan dan ketepatan yang tidak boleh ditandingi. Untuk perkhidmatan BIM dan perkhidmatan senibina yang lain yang cemerlang, untuk mengalami aliran kerja pembinaan yang lancar dan terangkum.

Media Contact

Uniquesdata

7874660832

603, Times Square Grand, Sindhu Bhavan Road, Thaltej, Ahmedabad

Sumber :Uniquescadd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.