Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Tunjukkan Pengeluaran Akaun Anda di YouTube dengan Perkhidmatan Terbaru IssueWire

Show Your PR on YouTube

(SeaPRwire) –   Tidak kira sama ada anda merupakan pemilik perniagaan atau individu bebas, kini anda boleh mempromosikan rilis akhbar anda di YouTube dengan bantuan perkhidmatan terbaru IssueWire.

Cleveland, Mississippi Jan 18, 2024  – Rilis Akhbar membantu mendapatkan maksimum liputan daripada pasaran dan kini, jangkauan boleh ditingkatkan dengan bantuan ‘IssueWire‘ perkhidmatan baru dilancarkan. Dengan memilih pilihan untuk ‘Tunjukkan PR anda di YouTube‘ dari promosi disponsori; pengguna boleh dengan mudah menunjukkan kandungan rilis akhbar mereka di YouTube yang membantu mendapat perhatian audiens niş. YouTube mempunyai lebih daripada 2.2 bilion pengguna aktif yang menonton kandungan video pada platform harian dan menggunakan dasar pengguna besar ini boleh membantu perniagaan mendapatkan lebih banyak traksi daripada audiens sasaran. Pada masa ini, pemasaran video merupakan salah satu cara paling berkesan untuk mendapatkan perhatian dari industri niş. IssueWire menawarkan peluang emas untuk menggunakan campuran yang sangat berkesan dari pemasaran video dan pengedaran PR yang membantu agensi dan individu mendapatkan lebih banyak pelanggan potensial, dan pelabur serta menarik wartawan untuk mendapatkan cerita diterbitkan. Perkhidmatan baru ini boleh memberdayakan setiap klien terlepas dari industri.

Perkhidmatan terbaru ini membantu mempromosikan rilis akhbar anda di YouTube pada bajet yang sangat mesra kantong. Menurut bajet dan keperluan pelanggan, mereka boleh memilih jangkauan 15k hingga 300k dengan perkhidmatan ini yang merupakan pilihan sangat bermanfaat untuk pemilik perniagaan dan individu. IssueWire juga dikenali untuk menawarkan diskaun musim yang menjadikan pakej perkhidmatan bahkan lebih murah. Untuk mengedarkan PR di YouTube, pengguna perlu mendaftar dan memaparkan rilis akhbar di laman web rasmi IssueWire. Tunjukkan PR anda di YouTube dengan bantuan perkhidmatan terbaru ini yang membenarkan mendapatkan lebih banyak perhatian dari platform video terbesar di dunia. Sama seperti pemasaran video menawarkan manfaat SEO, perkhidmatan ini juga boleh membantu meningkatkan kedudukan di laman keputusan carian kerana YouTube dianggap sebagai enjin carian terbesar kedua selepas Google. Oleh itu, ia bukan sahaja mendapatkan pelanggan, tetapi perkhidmatan ini juga boleh meningkatkan kehadiran dalam talian.

IssueWire menyediakan sejumlah empat perkhidmatan berbeza dan setiap daripadanya cukup berkesan untuk memberdayakan pelanggan dengan menawarkan mereka liputan organik dan maksimum perhatian media daripada pasaran. Perkhidmatan ini dipenuhi manfaat penempatan terjamin, SEO ping massa dan audit, pengedaran mudah alih, penyematan video, dan banyak lagi. Selain manfaat-manfaat berfaedah ini, perkhidmatan baru dilancarkan juga boleh membantu mempromosikan PR anda di YouTube yang dianggap sebagai platform perkongsian video terkemuka di dunia yang digunakan oleh setiap industri. IssueWire juga menerbitkan majalah digital bulanan berdasarkan perniagaan yang membantu pelanggan mendapatkan liputan global melalui perkhidmatan Client Talk dan Client Stories.

YouTube kini berada di puncak pemasaran dan promosi dan jika anda mahu Tunjukkan rilis akhbar anda di YouTube, tiada pilihan yang lebih baik daripada IssueWire, agensi rilis akhbar terkemuka di seluruh dunia. Carilah peluang untuk menyaksikan perubahan positif.

Tentang Syarikat

IssueWire merupakan salah satu agensi penulisan dan pengedaran rilis akhbar teratas yang membantu mendapatkan lebih banyak liputan dan pelanggan dengan strategi PR inovatif. Agensi ini menjadi kegemaran semua untuk perkhidmatannya yang berkesan yang tersedia pada kos mampu milik. Ketahui lebih lanjut di: .

Media Contact

Issuewire

Sumber :IssueWire

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.