Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

The Players Impact Mengesan Corey Gross sebagai Naib Presiden, Perkongsian Strategik dan Penajaan

Corey Gross joins TPI as Vice President of Strategic Partnerships and Sponsorships

(SeaPRwire) –  

Birmingham, Michigan 10 Mei 2024  – The Players Impact (TPI), sebuah komuniti global yang memberikan pelatih sukan dengan pendidikan pelaburan, rangkaian profesional, dan peluang pelaburan, gembira mengumumkan pelantikan Corey Gross sebagai Naib Presiden bagi Perkongsian Strategik dan Penajaannya. Dalam peranan ini, Corey akan memimpin inisiatif strategik untuk memacu perkongsian, meningkatkan pengalaman ahli sukan, dan memacu pertumbuhan untuk organisasi.

Dengan rekod terbukti menjana pendapatan untuk atlit, bakat, dan IP terkemuka, Corey bersedia untuk meletakkan TPI sebagai komuniti terkemuka untuk usaha atlit, perkongsian strategik, dan pengalaman kelas terbaik yang menyasarkan audiens berprestasi tinggi TPI secara semula jadi membangunkan.

“Kami gembira menyambut Corey Gross ke pasukan The Players Impact,” kata Tracy Deforge, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif The Players Impact. “Keahlian, pengetahuan industri, dan rangkaian atlit meluas Corey akan menjadi penting ketika kami terus memperluaskan jangkauan kami dan memberikan sokongan tanpa tandingan kepada ahli kami. Kepimpinannya akan mempercepatkan pertumbuhan kami dan terus mengukuhkan kedudukan kami sebagai komuniti terkemuka untuk atlit profesional yang ingin berjaya dalam perniagaan.”

Sebelum menyertai TPI, Corey memimpin pembangunan perniagaan dan perkongsian di Authentic Brands Group, di mana beliau membangunkan strategi inovatif untuk memacu pendapatan dan memupuk hubungan jangka panjang di seluruh portfolio hiburan ABG, termasuk David Beckham, Shaquille O’Neal, Sports Illustrated, dan harta pusaka Muhammad Ali, Elvis Presley, dan Marilyn Monroe, antara lain.

“Peluang untuk menyertai Tracy dan pasukan di The Players Impact adalah peluang yang luar biasa dengan potensi yang besar. Saya bersemangat untuk membangun asas yang telah dibina Tracy sambil terus meletakkan TPI dan komuniti kami sebagai pemimpin di seluruh usaha atlit dan pengalaman kelas terbaik.”

Latar belakang unik Corey membuatnya sesuai untuk menyokong misi TPI untuk memberdayakan atlit profesional dalam perniagaan. Sila sertai kami menyambut Corey Gross ke pasukan The Players Impact.

Mengenai The Players Impact

The Players Impact, terkenal dengan komitmen untuk mendemokrasikan pendidikan dan akses untuk generasi atlit pengusaha dan pelabur berikutnya, telah membangunkan komuniti yang makmur dalam sukan, bakat, dan kerjaya. Dengan warisan tujuh tahun memberdayakan atlit dan memudahkan sambungan dalam industri, TPI telah menjadi sinonim dengan inovasi dan inklusiviti.

Media Contact

The Players Impact

Sumber :The Players Impact

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.