Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Terbang ke tahun naga dengan VistaJet

Family feast at 45000 feet

(SeaPRwire) –  

Singapura, Singapura Jan 28, 2024  – VistaJet, syarikat penerbangan perniagaan global pertama dan tunggal di dunia, sedang menyambut Tahun Naga dengan menyajikan tiga perjalanan yang tidak akan dilupakan yang dirangka untuk Tahun Baru Cina.

Naga dalam zodiak Cina mewakili petualangan, kejayaan dan ambisi, yang mencerminkan semangat keusahawanan yang telah mempropulsi pengembangan VistaJet selama 20 tahun ke belakang.

Mula petualangan baru dalam Tahun Naga

VistaJet bekerjasama dengan ratusan rakan kongsi di seluruh dunia untuk merangka itinerari peribadi untuk Ahli-ahlinya. Pada Tahun Baru Cina ini, VistaJet bekerjasama dengan Entourage Collection, syarikat keanggotaan peribadi dan pelancongan, untuk mencadangkan tiga itinerari spektakular dengan VistaJet menyediakan perjalanan titik ke titik.

“Perjalanan dengan VistaJet bukan sahaja tentang pergi dari satu tempat ke tempat lain. Kami mencari tahu apa yang menjadi minat para klien kami dan mengintegrasikannya sebelum, semasa dan selepas setiap penerbangan. Perjalanan bermula apabila pesawat perak dan merah mereka lepas landas, dan terus dengan pengalaman baru di darat,” kata Matteo Atti, Ketua Pemasaran VistaJet.

Banjaran Alps Swiss

Giat beraksi di Verbier, kawasan ski eksklusif di Banjaran Alps Swiss yang menawarkan pemandangan Gunung Matterhorn dan Mont Blanc. Pelarian di altitud tinggi ini mudah diakses bagi Ahli VistaJet melalui bandar Sion, hanya perjalanan pendek sahaja. Pengalaman ini menggabungkan perjalanan peribadi yang licin dengan ski kelas atasan, makanan istimewa kelas dunia dan perayaan keluarga yang disediakan khas. Resort ini merupakan rumah kepada chalet peribadi mewah yang menawarkan tempat persinggahan keluarga luar biasa.

Aktiviti termasuk heli-ski, paragliding dan perjalanan kereta kuda tarikan keluarga. Sambutan Tahun Baru akan mencapai kemuncak dengan hidangan peribadi mewah di latar belakang gunung yang sempurna, melambangkan pencapaian tahun ini.

Kenya, Terusan Victoria dan Afrika Selatan

Ekspedisi yang tidak terlupakan ini bermula di Nairobi, Kenya dengan sarapan di Giraffe Manor di mana Ahli akan disambut oleh jerapah Rothschild yang dihargai pelawat semua umur. Laksanakan safari di Taman Negara Masai Mara yang terkenal, rumah kepada singa, gajah dan lembu, dan kagumi matahari terbit di atas balon udara panas.

Terus ke selatan dengan penerbangan pemandangan menakjubkan di Terusan Victoria yang menakjubkan, sebelum menginap berhampiran Sungai Zambezi yang agung. Tanjung Afrika Selatan merupakan penutup hebat, di mana Ahli boleh menjelajah Cape Town, kebun anggur berhampiran dan Gunung Meja yang menakjubkan.

Jepun

Dalam perjalanan menarik ini, Ahli VistaJet akan diserap dalam keghairahan bandar raya Tokyo yang sibuk. Jelajahi tenaga dinamik bandaraya sebelum menuju ke Hakone, terletak di kaki-kaki Gunung Fuji, untuk menikmati mandian air panas yang menyegarkan dan menikmati keindahan alam semula jadi Jepun yang menakjubkan.

Perjalanan terus ke Kyoto, bandaraya yang menonjolkan warisan budaya kaya Jepun dengan indah. Nasihat hidangan Tahun Baru Cina tradisional bersama keluarga dan kawan, mencipta kenangan yang kekal. Terus menyerap budaya dengan upacara teh peribadi yang dikendalikan oleh tukang teh, atau pengalaman seni tarian pedang kenbu berpakaian samurai tradisional.

Jamuan keluarga di 45,000 kaki

Perjalanan Tahun Baru Cina ini tidak lengkap tanpa jamuan keluarga, dan VistaJet mencipta pengalaman makan malam perayaan terbaik dalam penerbangan. Rahsia mengekalkan rasa yang sama di udara seperti di darat adalah bergantung kepada bahan-bahan segar berkualiti tinggi.

Pasukan VistaJet bekerja sama dengan tukang masak bintang Michelin dan restoran terkenal di seluruh dunia untuk mereka bentuk menu khas sebelum setiap penerbangan. Rasakan perbezaannya apabila hidangan Cina perayaan tradisional seperti Nian Gao yang dilapisi dengan madu dipadankan dengan teh Cina tradisional, atau apabila Perkhidmatan Kaviar VistaJet dipadankan dengan kesempurnaan dengan syampanye, vodka atau sake Jepun.

Cadangan perjalanan Tahun Baru Cina merupakan sebahagian daripada portfolio Private World VistaJet, yang merangkumi pengalaman eksklusif yang disediakan untuk Ahli VistaJet sepanjang tahun. Dengan akses terjamin ke armada lebih 300 pesawat termasuk Global 7500 ultra-jarak jauh yang boleh terbang 17 jam tanpa henti, Ahli VistaJet boleh berlepas bila-bila masa, terbang ke mana sahaja di seluruh dunia.

Maklumat

VistaJet |

Tentang VistaJet

VistaJet merupakan syarikat penerbangan perniagaan global tunggal di dunia, memimpin industri dengan menetapkan piawaian perkhidmatan dan keselamatan yang lebih tinggi selama 20 tahun. Di atas armadanya pesawat perniagaan perak dan merah, VistaJet telah membawa korporat, kerajaan dan pelanggan peribadi ke 187 negara, meliputi 96% dunia.

Ditubuhkan pada tahun 2004, syarikat ini memperkenalkan model perniagaan inovatif di mana pelanggan mempunyai akses kepada keseluruhan armada sambil membayar hanya untuk jam yang mereka terbangkan, bebas dari tanggungjawab dan risiko aset berkaitan pemilikan pesawat. Keanggotaan Program tandatangan VistaJet menawarkan pelanggan langganan jam penerbangan yang disesuaikan dengan akses terjamin ke armada Ahli VistaJet lebih 300 pesawat di seluruh dunia, untuk terbang bila-bila masa, ke mana sahaja.

VistaJet merupakan sebahagian daripada –ekosistem penerbangan peribadi pertama di dunia, mengintegrasikan portfolio unik syarikat yang menawarkan penyelesaian bebas aset untuk menangani semua aspek penting penerbangan peribadi.

Maklumat lebih lanjut dan berita terkini tentang VistaJet di

Tentang Entourage Collection

Entourage Collection merupakan syarikat perkhidmatan butler dan pelancongan peribadi menyediakan perkhidmatan yang disediakan khas, disesuaikan untuk individu dan jenama global.

Dilahirkan daripada hasrat untuk meningkatkan, memperkayakan, dan merangka pengalaman dan peluang terbaik yang tersedia di dunia, Entourage berusaha untuk membantu pelanggan kami menavigasi dan mencapai yang terbaik yang boleh ditawarkan hidup, untuk membantu dengan permintaan seharian sementara memanfaatkan peluang luar biasanya. Dari mimpi atau konsep awal sehingga keputusan akhir, kami ada sebagai panduan berpengetahuan melalui proses, memberikan hasil yang memberi inspirasi.

Semakin berubah zaman, Entourage Collection ada di sana, memimpin jalan melalui pengalaman, akses, dan pengetahuan pakar.

Tiada permintaan terlalu kecil dan tiada mimpi terlalu jauh. Dengan pasukan pakar dan pemahaman melekat tentang apa yang sebenarnya bermakna mewah, falsafah kami akan kekal “Langit Bukan Lagi Batasan.”

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Entourage Collection, sila klik .

Media Contact

Francis and low

Sumber :VistaJet

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.