Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

“Sinaha Technology” Melancarkan di Abu Dhabi untuk Mendorong Sektor Perindustrian dengan Robotik dan Drone Generasi Terkini

HE Mohamed bin Kardous Al Ameri Chairman

(SeaPRwire) –   Semasa UMEX dan SimTex, di Abu Dhabi

Abu Zabi, Emiriah Arab Bersatu 23 Januari 2024  – “Sinaha Technology” Melancarkan di Abu Dhabi untuk Mendorong Sektor Perindustrian dengan Robotik dan Drone Generasi Terkini

“Sinaha Platform”, platform bersepadu Emiriah Arab Bersatu, mengumumkan penubuhan “SinahaTechnology” dalam perkongsian dengan rakan antarabangsa yang mempunyai kepakaran dalam AI, automatik, dan penyelesaian AT, untuk menyokong pelbagai sektor dengan penyelesaian memudahkan perniagaan.

“Sinaha Technology” ialah syarikat pertama jenisnya di Abu Dhabi yang sepenuhnya mengkhususkan diri dalam penubuhan projek AT dan menghasilkan teknologi melalui AI, selaras dengan matlamat pertumbuhan dan teknologi Abu Dhabi.

HE Mohammed bin Salem bin Kardus Al Ameri, Pengerusi “Sinaha Technology”, berkata, “Kami berdedikasi untuk meningkatkan perkhidmatan transformasi teknologi di Emiriah Arab Bersatu dengan menyediakan pelbagai penyelesaian teknologi untuk syarikat-syarikat yang menyokong beberapa sektor strategik”.

“kami akan memberi tumpuan untuk menyokong sektor minyak dan gas dengan menambah drone autonomi, sistem penyimpanan pintar, teknologi pam, teknologi tambah, mekanikal penggerudian, saluran tenaga rendah dan sederhana, penyelesaian logistik maju, pengeluaran robot maju, penyelesaian automatik, trak, peralatan automotif,” beliau menambah.

Semasa UMEX dan SimTex, yang diadakan di Abu Dhabi dari 23 hingga 25 Januari 2024, “Sinaha Technology” akan mempamerkan portfolio teknologi tanpa pemandu mereka, untuk memperkenalkan perkhidmatan mereka kepada rakan kongsi dan pelanggan potensi.

Media Contact

Sinaha Technology

+971503433604

Abu Dhabi, UAE

Sumber :Sinaha Technology

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.