Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

ScrapItt Unbound: Satu Kisah Masa, Di Mana Kisah Anda Menjadi Sorotan

ScrapItt The platform

(SeaPRwire) –   ScrapIt: Buku skrap digital anda memenuhi tempat berlindung kebebasan berbicara. Aturkan kandungan yang anda suka, berhubung dengan orang yang berpikiran sama, dan luahkan perasaan anda dengan bebas.

Thiruvananthapuram, Kerala Apr 12, 2024  – ScrapItt, platform media sosial yang memperjuangkan naratif anda, mendedahkan kemas kini terobosan yang menenun benang-benang masa sekarang anda yang terang dengan fabrik lama masa lalu anda yang disayangi. Tidak lagi terbatas pada saat-saat yang cepat berlalu, kisah anda di ScrapItt menjadi karya agung yang abadi, suatu kesaksian perjalanan anda.

“Di ScrapItt, kami percaya bahawa kehidupan yang dijalani dengan baik adalah kisah yang bernilai untuk dikongsi,” kata Verkha Rani, CMO ScrapItt. “Kemas kini ini memperlihatkan falsafah itu. Bersamaan dengan pengalaman-pengalaman baru yang anda kongsi setiap hari, serpihan-serpihan lama anda yang berharga kini akan menemui tempat yang menonjol di profil anda. Penggabungan yang cantik, suatu kesaksian terhadap kekayaan pengalaman anda, baik yang baru maupun yang lama.”

Visi untuk Hubungan yang Autentik

Verkha dan Jerry, kedua-duanya usahawan berpengalaman dengan pemahaman yang mendalam tentang situasi media sosial, telah mengetuai misi ScrapItt untuk mencipta ruang yang memupuk hubungan yang tulen. Jerry Paul, CEO ScrapItt, menggunakan kepakaran dan visinya dalam membina komuniti yang terang kepada meja.

“Kami bertekad untuk memupuk ruang di mana anda boleh menjadi diri anda sendiri, tanpa tapis,” kata Jerry Paul. “Sama ada ia anekdot yang lucu dari zaman kanak-kanak anda atau pengembaraan baharu yang anda mulakan hari ini, kongsikan semuanya di ScrapItt. Biarkan kisah anda berkembang dan menginspirasi orang lain.”

Tim yang Berdedikasi Wujud di Sebalik Inovasi

Keajaiban ScrapItt bukan hanya didorong oleh platform itu sendiri tetapi oleh tim yang bersemangat di belakangnya. Visi Jerry Paul, digabungkan dengan kecakapan pemasaran Verkha Rani, membentuk kepimpinan teras. Tetapi dedikasi itu terbentang lebih jauh. Sekelompok individu berbakat, masing-masing dengan kisah unik mereka sendiri untuk disampaikan, memicu inovasi ScrapItt dan komitmen untuk memupuk pengalaman media sosial yang positif dan memperkaya.

Selain dari Pos Singkat: Perayaan Perjalanan Anda

Dalam dunia media sosial yang bergerak pantas, di mana kandungan tampak fana dan hanya bertahan beberapa saat saja, ScrapItt menawarkan perspektif yang menyegarkan. Kisah anda bukan hanya mengenai kemas kini terkini; itu adalah puncak dari pengalaman yang membentuk anda. Dengan pembaruan ini, berbagi pengalaman tersebut, baik yang baru maupun yang lama, menjadi proses yang tidak rumit.

Bayangkan kembali memori masa kanak-kanak bersama dengan pencapaian baru-baru ini. Bayangkan tawa yang anda bagikan dengan teman-teman tahun lalu dibandingkan dengan kegembiraan penemuan baru. Inilah kekuatan fitur baru ScrapItt. Ini membolehkan anda mengatur suatu kisah yang memperlihatkan kepenuhan hidup anda, suatu permadani yang ditenun dengan benang-benang waktu.

Mempersembahkan Kisah Anda: Gabung Komuniti ScrapItt

ScrapItt bukan hanya platform; ini adalah komuniti yang memuji suara anda yang unik. Unduh aplikasi hari ini dan mulailah melakukan perjalanan untuk menemukan diri sendiri dan berhubungan. Bagikan kisah-kisah anda, baik yang lama maupun yang baru, dan temukan tempat anda di antara komunitas terang yang mendorong anda untuk menjadi diri anda yang paling autentik. Biarkan ScrapItt menjadi kanvas tempat anda melukis karya agung hidup anda.

Unduh ScrapItt Hari Ini!

ScrapItt boleh diunduh di App Store () dan Google Play Store (). Daftar akun gratis dan rasakan kekuatan platform media sosial yang dibangun berdasarkan koneksi, kreativitas, dan keselamatan.

Tentang Shopdibz Private Limited

Shopdibz Private Limited adalah salah satu jenis platform startup perdagangan sosial dengan tujuan untuk membawa merek/toko baru dan pelanggan menjadi semakin dekat dengan mengintegrasikan fitur media sosial dengan e-commerce secara mulus. 

Kunjungi Shopdibz:

Kunjungi ScrapItt Website:

Video: https://youtu.be/swcItrdPCVs?si=_43Q6oJruO6RRlrP 

ScrapItt Connect Share and InspireScrapItt Reviving the nostalgia with creative touchScrapItt Share MomentsScrapItt Grow your network bring back the nostalgia

Kontak Media

Shopdibz Private Limited

+91 8506951656

Poonthi Road, Kumarpuram

Sumber :Shopdibz Private Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.