Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

SAYA ADALAH buku Pengesahan-dari A hingga Z

IAM PR

(SeaPRwire) –  

Sanford, Florida Jan 25, 2024  – , sebuah syarikat milik minoriti berpusat di Sanford, FL, bertanggungjawab untuk menyiapkan “.” Misi syarikat itu adalah untuk menyediakan kandungan berkualiti yang memberi inspirasi dan memberi kuasa kepada individu dari pelbagai latar belakang. Sebagai perniagaan milik minoriti, Chosen Veterans Publishing bertujuan untuk mempromosikan inklusiviti dan perwakilan dalam industri penerbitan.

adalah pencerita versi Audible dari “I AM from A to Z- a Book of Affirmations.” Dia membawa afirmasi dan kisah kehidupan, membantu pendengar menghubungkan diri dengan kandungan dan mesej.

Clavia La’Toya Allen bersifat pelbagai dan mempunyai latar belakang dan pengalaman yang kaya dan pelbagai. Lahir di kepulauan kembar Trinidad & Tobago, beliau berhijrah ke Brooklyn, New York, pada usia 5 tahun. Beliau menghabiskan tahun-tahun formatifnya menyerap budaya dan kepelbagaian yang meriah bandar. Sebagai kanak-kanak, Clavia sentiasa tertarik kepada seni kreatif, dan menulis adalah salah satu hobi kegemarannya. Beliau mengisi banyak buku nota dan kertas sampah dengan cerita, idea dan rancangan, menunjukkan bakat asli dan kecintaannya terhadap kraf.

Sebagai pemilik perniagaan, Clavia telah membina usaha yang berjaya berpusat di sekitar kecintaan dan nilai-nilainya. Beliau adalah penyokong kuat memberdayakan orang lain dan mencipta peluang untuk pertumbuhan dan pembangunan. Gaya kepimpinannya adalah inklusif, empatik dan memberi inspirasi, memperoleh kehormatan dan kagum rakan sejawat dan rakan kongsi. Sepanjang perjalanannya, Clavia kekal berakar umbi dan rendah hati, sentiasa meletakkan iman dan nilai-nilainya di hadapan kehidupannya. Beliau adalah contoh cemerlang apa yang dimaksudkan dengan wanita yang kuat, yakin dan prihatin, dan kesannya terhadap dunia tidak dapat dinafikan. Chosen31HandCraft “Setiap hadiah yang baik dan sempurna adalah dari atas”. James 1:17; chosen31handcraft.com

I AM EnoughChosen31HandCraft

Media Contact

Chosen Veterans Enterprise

407-545-8908

5840 Red Bug Lake Rd Suite 1646

Sumber :Chosen Veterans Enterprise

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.