Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sat Nijjer, CEO Fortel Meraikan Anugerah Pencapaian Jasdeep Singh dengan Hadiah 5% Club Founders Pledge

satnijjerporsch

(SeaPRwire) –   Sat Nijjer menyatakan kebanggaannya mentoring Jasdeep, menyatakan, “Saya bangga mentoring Jas, bakat luar biasa di pasukan kami.

London, United Kingdom 25 April 2024  – Kami gembira mengumumkan bahawa Jasdeep Singh, Penolong Akauntan kami, telah dianugerahkan Hadiah Yayasan 5% Club yang berprestij dari The 5% Club. Anugerah ini diberikan oleh Leo Quinn, Ketua Eksekutif Balfour Beatty plc, semasa sambutan ulang tahun ke-10 The 5% Club. Anugerah ini membuktikan komitmen kami untuk membina bakat muda dan membangunkan pemimpin industri masa depan.

The 5% Club, yang dicetuskan oleh Leo Quinn pada tahun 2013, menyokong peluang ‘belajar dan bekerja’, bertujuan untuk mengurangkan pengangguran belia dan kekurangan kemahiran secara ketara di UK. Ia menggalakkan syarikat untuk komited memiliki sekurang-kurangnya 5% tenaga kerja mereka didaftarkan dalam program pelatih, skim pelajar disokong, atau program ijazah.

Pengiktirafan Jasdeep datang di bawah bimbingan bijak Ketua Eksekutif kami, Sat Nijjer, yang akan terus membimbingnya selama 12 bulan berikutnya. Sat Nijjer menyatakan kebanggaannya mentoring Jasdeep, menyatakan, “Saya bangga mentoring Jas, bakat luar biasa di pasukan kami. Dedikasi dan kemahiran luar biasanya benar-benar layak mendapatkan anugerah ini. Perjalanan bimbingan ini tidak hanya akan menjadi platform pertumbuhannya tetapi juga peluang bagi kami di Fortel untuk membangunkan kepimpinan yang sejajar dengan nilai-nilai teras kami.”

Bimbingan ini dan anugerah ini menekankan komitmen kami untuk membangunkan profesional muda dan sejajar dengan misi The 5% Club untuk memupuk budaya kemakmuran melalui pembelajaran tempat kerja yang praktikal dan inklusif. Pencapaian Jasdeep berfungsi sebagai inspirasi kepada rakan sejawatnya dan menunjukkan sumbangan bermakna yang dapat dibuat oleh profesional muda apabila disokong dalam persekitaran yang betul.

thsatnijjer

Media Contact

Fortel Services Limited

01902603409

Unit 1 Diversity Drive Walsall WS2 8DS

Sumber :Fortel Services Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.