Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Rumah Lelongan Seni Moden dan Rekaan Palm Beach House of Craven Sabtu 18 Mei 2024

2023 Rolex Batman House of Craven Auctions

(SeaPRwire) –   212 Lot. Inventori $500,000. Tawaran Awal $100 untuk Kebanyakan Barang.

Miami, Florida Mei 14, 2024  – Dengan lebih daripada $500,000 dalam inventori, dan kebanyakan Lot bermula hanya $100, Lelongan Seni Moden Palm Beach + Rekaan House of Craven mengandungi 212 Lot yang mengandung Harta Langka, Unik, dan Mewah dari Estat Palm Beach.

Lelongan dalam talian ini akan diadakan pada Sabtu, 18 Mei 2024, pada pukul 12:00 tengah hari (Tengah Hari) EST dan menampilkan kaca Favrile Louis Comfort Tiffany berkualiti muzium, Rolex Batman 2023, wang kertas $500 1934A bergradasi 64, Set Wangsyur Emas Amerika dan seni terkenal oleh Purvis Young, Sister Mary Corita Kent, Peter Rober Keil, dan Paul Rousso. Selain itu, terdapat buku terhad edisi terhad yang ditandatangani oleh Presiden Ronald Reagan, Donald J. Trump, Nelson Mandela, dan buku yang sangat langka – Perestroika oleh Mikhail Gorbachev. Kami mempunyai perabot Moden Pertengahan Zaman dari pereka terkenal – Roche Bobois, B&B Italia, Theadore Alexander, Baker McGuire Furniture, dan John Widdicomb Furniture.

Sama ada ia adalah bar emas padu atau Kotak Misteri Emas House of Craven, yang dijamin melebihi $2,000, ditambah kad hadiah $500 ke lelongan House of Craven masa hadapan (sah untuk setahun), pasti ada sesuatu yang akan menggembirakan setiap Pembida.

Daftar untuk Bida Sekarang. House of Craven juga telah melancarkan aplikasi mudah alih proprietari, yang kini boleh dimuat turun percuma di iOS (Apple Store) dan Android (Google Play). Cari sahaja: House of Craven. Kemudian, muat turun dan naik taraf akaun anda dan lihat item katalog untuk lelongan hebat akan datang.

BEBERAPA CARA MUDAH DAN SELAMAT UNTUK BIDA:

DALAM TALIAN:

House of Craven mengumumkan bahawa Pembida boleh mendaftar dan bida dalam talian melalui laman web! Pembida boleh mendaftar untuk bida terus dengan Rumah Lelongan House of Craven. Pembida juga boleh mendaftar dengan BidSquare atau melalui LiveAuctioneers.com. Pembida mesti mendaftar sebelum bermula lelongan dalam talian.

BID LANGSUNG:

ABSENTEE:

Daftarkan Bida Absentee dengan House of Craven. Isi Borang Pendaftaran dan Bida House of Craven dalam talian atau emel: craven@houseofcraven.com dengan lot yang Pembida berdaftar ingin Bida dan jumlah maksimum untuk Bida bagi setiap lot. House of Craven akan kemudiannya membida bagi pihak Pembida sehingga bida maksimum Pembida apabila tawaran bersaing datang.

TELEFON:

Daftarkan dengan House of Craven untuk membida melalui telefon. Isi borang House of Craven dalam talian, Pendaftaran dan Borang Bida, atau emel: craven@houseofcraven.com dengan lot yang Pembida berdaftar ingin Bida dan nombor telefon terbaik untuk menghubungi anda pada hari lelongan. Wakil House of Craven akan menghubungi anda semasa jualan, tidak lama sebelum lot yang anda minati akan dipanggil, melaporkan bidaan kepada anda melalui telefon dan membida bagi pihak anda.

APLIKASI MUDAH ALIH:

House of Craven berbangga mengumumkan pelancaran APLIKASI mudah alih PERCUMA, yang kini boleh dimuat turun di iOS (APP Store) dan Android (Google Play). Pengumuman hari ini memberi House of Craven kelebihan saingan besar dalam industri lelongan dengan melabur dalam teknologi untuk membangunkan platform lelongan proprietari, House of Craven kini boleh menganjurkan lelongan dalam talian dan acara jualan di laman web terus dan APLIKASI mudah alih. Selain itu, House of Craven mempunyai ciri seperti notifikasi dorongan dan pengingat lelongan untuk bida tangan. Pembida kini boleh Bida Secara Langsung dengan House of Craven di mana-mana di dunia pada iPhone, Android, iPad atau Tablet. House of Craven kini telah membuatnya begitu mudah. (1) Muat turun. (2) Daftar untuk Bida. dan kemudian (3) “Sertai Keghairahan Bida!”.

Sila baca dan bersetuju dengan Terma dan Syarat yang tersedia di laman web.

House of Craven | Gudang
4421 Annette Street
West Palm Beach, FL
Nota: Dengan Temuduga Saja. Ambilan Lelongan.

MENGENAI KAMI:

House of Craven beribu pejabat di Miami, Florida, tetapi pesat mengembangkan diri – dengan rancangan untuk membuka beberapa pejabat serantau di seluruh Amerika Syarikat pada 2024 | 2025. Selain pembelian hartanah komersial Palm Beach, Florida baru-baru ini, House of Craven merancang untuk membuka pejabat di Charleston | Kiawah Island, South Carolina pada 2024.

HUBUNGI KAMI:
W: atau BID LANGSUNG:
E: craven@houseofcraven.com
Aplikasi iOS dan Android PERCUMA: Bolet Muat Turun Percuma!

PELESENAN:

FL Lesen Lelongan Nombor: AU5441
FL Lesen Perniagaan Lelongan Nombor: AB4103

SC Lesen Lelongan Nombor: 4915
SC Lesen Perniagaan Lelongan Nombor: 4246 (FIRMA LELONGAN)

Jennifer Higgins, Pemilik
House of Craven
+1 305-769-8088

Lawati kami di media sosial:

Gold American Eagle Sets House of Craven AuctionsLouis Comfort Tiffany Ultra Rare Favrile Glass House of Craven AuctionsDaum House of Craven AuctionsGorbachev Signed Rare Book House of Craven Auctions

Hubungan Media

House of Craven

3057698088

68 SE 6th St, Unit 1901

Sumber :House of Craven

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.