Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pembukaan Grand Best Bed and Breakfast di Fredericksburg Texas

Bed and Breakfast in Fredericksburg Texas

(SeaPRwire) –   Perasmian Besar Best Bed and Breakfast di Fredericksburg Texas di Avery Ridge Ranch yang baru dibangun; Sebuah ladang permainan eksotik 31 ekar di Fredericksburg Texas yang menyediakan pelancong tempat baru untuk tinggal di Fredericksburg Texas.

Houston, Texas Mei 14, 2024  – Perasmian Besar Best Bed and Breakfast di Fredericksburg Texas

Avery Ridge Ranch secara rasmi membuka pintunya, menandakan era baru untuk unit-unit barunya yang sesuai dinamakan The dan The. Akomodasi ini berada di pusat pengalaman menginap baharu yang melanda Industri Hospitaliti di Daerah Bukit Texas. Hartanah luar biasa ini, terletak di ladang permainan eksotik 31 ekar, menawarkan pelancong gabungan unik gaya hidup lestari dan kemewahan moden, menjadikannya destinasi terbaik bagi mereka yang mencari penginapan yang tidak terlupa di hati Daerah Bukit Texas.

Tiny Home Sewaan di Fredericksburg Texas

Avery Ridge Ranch mendefinisikan semula pengalaman sewa Tiny Home di Fredericksburg Texas sebagai akomodasi gaya hidup lestari yang mapan di Fredericksburg, Texas. Pembinaan mengubahsuai kontena kapal laut ke dalam ruang tinggal inovatif dan ramah alam tanpa mengorbankan kenyamanan. Tetamu akan menikmati kemudahan kelas atas seperti internet Starlink, televisyen pintar, dan Wi-Fi sementara mengalami pesona kontena yang unik ini. Menjadikan akomodasi ini adalah antara yang .

Sewaan Cuti Mewah di Fredericksburg Texas

Walaupun saiznya kecil dan strategi gaya hidup lestari yang dipraktikkan, unit kontena mewah ini di Avery Ridge Ranch dengan selesa menampung 5-6 tetamu dan mempunyai pintu garaj yang terbuka luas ke dek ekspansi 1,500 kaki persegi. Dek-dek ini dilengkapi dengan ayunan graviti, dan perapian, dan menawarkan pemandangan menakjubkan Daerah Bukit Texas. Bagi mereka yang suka bintang, bahagian atas setiap unit mempunyai dek berasingan yang sesuai untuk menikmati wain dan mengamati langit malam dengan teleskop yang disediakan.

Kedudukan Berhampiran Pusat Bandar Fredericksburg Texas

Strategik terletak berhampiran pusat bandar Fredericksburg Texas, Avery Ridge Ranch menyediakan akses mudah ke jalan raya utama bandar yang sibuk, ladang anggur terkemuka, kilang arak kraft, kedai-kedai unik, restoran teratas, venue muzik yang meriah, dan kilang wiski. Tetamu boleh menyerap budaya tempatan secara mendalam sebelum beredar ke keindahan tenang ladang.

Suaka untuk Peminat Hidupan Liar

Avery Ridge Ranch bukan sahaja penginapan; ia juga kawasan perlindungan hidupan liar. Pelawat boleh menjumpai pelbagai spesies eksotik dan tempatan, termasuk lembu panjang, burung merak, kambing India hitam, angsa Afrika, kambing kerdau Nigeria, ayam hiasan, itik, burung merpati dan arnab. Landskap indah ladang menampilkan bunga biru, pelbagai bunga liar, dua kolam tenang, dan pelbagai laluan berjalan kaki, menawarkan peluang tak terhingga untuk menjelajah dan berhubung dengan alam sekitar.

Ramah Kanak-Kanak, Ramah Haiwan Peliharaan, dan Sempurna untuk Pasangan

Avery Ridge Ranch memenuhi pelbagai jenis tetamu dengan menyediakan persekitaran ramah kanak-kanak dan ramah haiwan peliharaan yang sesuai untuk keluarga. Langkauan romantik juga menjadikannya pilihan sempurna untuk pasangan yang mencari pengalaman unik dan intim. Kemudahan dan keunikannya memastikan pengalaman yang tidak terlupa bagi semua pengunjung.

Jemputan kepada Pengaruh dan Penilai

Dalam sambutan pembukaan besarnya, Avery Ridge Ranch menawarkan jemputan khas kepada pengaruh, blogger dan penilai untuk melawat dan berkongsi pengalaman mereka. Kisah khas ladang, akomodasi inovatif dan pemandangan menakjubkannya menawarkan banyak kandungan untuk ulasan, dokumentari dan ciri media sosial. Pengaruh akan mempunyai peluang untuk mendokumentasikan sejarah hartanah, komitmennya terhadap kelestarian alam sekitar, dan pengalaman tetamu yang tidak tertandingi yang ditawarkan.

Kemudahan Tanpa Tandingan untuk Penginapan yang Tidak Terlupa

Setiap unit di Avery Ridge Ranch mempunyai empat dek berasingan–tiga di aras pertama dan satu di atas–direka untuk bintang, penikmatan wain dan menikmati pemandangan Bukit Texas. Malam hari, cahaya lembut benang suluh mencipta ambiance ajaib, sempurna untuk relaksasi dan berhubung dengan alam sekitar di sekeliling perapian.

Pembukaan besar Avery Ridge Ranch menandakan tonggak penting dalam penginapan di Fredericksburg, Texas. Dengan pilihan penginapan unik dan lestari, kemudahan moden, dan keindahan alam yang menakjubkan, Avery Ridge Ranch bersedia menjadi destinasi utama bagi pelancong yang mencari pengalaman luar biasa di Daerah Bukit Texas.

Untuk maklumat lanjut atau untuk membuat tempahan, lawati .

Bed and breakfast with peacocks fredericksburg texas

Hubungan Media

Best Bed and Breakfast in Fredericksburg Texas

830-355-3681

57 Avery Ridge Road Fredericksburg Texas 78624

Sumber :Avery Ridge Ranch

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.