Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Rich Radi Q’s, Nama Lain Untuk Kecantikan dan Impian Wanita

(SeaPRwire) –  

Rosemead, California Jan 7, 2024  – Pakaian dan pakaian tidak hanya bahan untuk dipakai tetapi jenama mewah boleh mencipta satu kenyataan untuk seseorang. Menjadi salah satu jenama paling mendaki, Rich Radi Q tahu dengan tepat apa yang wanita cari dan berupaya menawarkan yang terbaik dalam koleksi yang merangkumi personaliti individu seseorang. Jenama mewah ini terletak di New York dan menjelmakan impian wanita dengan gaya yang seksi, bergaya dan berkeyakinan untuk kecantikan yang datang dari dalam. Pengasas Radi telah melakukan kerja yang luar biasa dalam menubuhkan jenama ini yang mewakili wanita yang berdaya dengan rasa fesyen yang lebih hebat.

Rich Radi Q ditubuhkan pada tahun 2011 dan sejak itu, jenama mewah ini menjadi rakan terbaik kepada wanita dan pakaian mereka. Jenama ini menyokong sikap fesyen bebas dan berdikari, satu yang selesa dan berkelas tinggi. Dengan campuran bahan semula jadi yang diuruskan dengan teliti dan proses pembuatan kelas atas, jenama ini mengamalkan kelestarian dan inovasi. Ia memaparkan keadaan emosi “ketegangan yang seimbang dan kedamaian dalaman,” sambil mengejar kewujudan kekuatan dan kecantikan. Memertimbangkan keperluan semua jenis acara, jenama ini hadir dengan julat fesyen yang luas yang sempurna untuk acara korporat dan profesional mahupun acara hujung minggu.

Pengasas jenama mewah ini, Radi dilahirkan ke dalam keluarga bangsawan British tradisional dan kesan persekitaran keluarga yang konservatif dan ketat jelas kelihatan dalam kehidupannya. Walau bagaimanapun, beliau membangunkan kecenderungan untuk seni pada usia yang sangat muda dan memutuskan untuk mengejar naluri untuk mereka fesyen di luar tradisi keluarganya. Kemudian, beliau berpindah dari London ke New York dan berjaya menubuhkan jenama eponimnya Rich Radi Q’s. New York menyaksikan jenama fesyen mewah pertama yang mencipta produk pakaian inovatif dan gaun, sempurna untuk acara profesional dan peribadi. Sederhana, minimalis dan sangat menarik; setiap gaun yang ditawarkan oleh jenama ini merupakan kenyataan fesyen sendiri.

Radi mempelopori kod pakaian untuk wanita di tempat kerja dengan memasukkan jas lebar bahu lelaki ke dalam potongan garis halus, yang membentuk gaya unik yang mencerminkan kekuatan dan kelembutan. Setiap gaun dicipta dengan teliti yang memaparkan personaliti orang yang memakainya. Dengan menggunakan mawar berduri, biji manik dan renda sebagai logo jenama, Radi telah mencipta magik dengan daya tarikan yang luar biasa dan persepsi gaya. Beliau bahkan mencipta pakaian harian bergaya yang segera menjadi salah satu simbol paling dikenali jenama. Bermula dari gaun, baju atas, jaket dan jas ke bawahan seperti baju, seluar dan jaket; Rich Radi Q’s menawarkan barisan produk yang besar di mana setiap daripadanya direka dengan mesteri. Jenama ini juga menyediakan set pakaian seperti Suit Pant dan Skirt yang tersedia dalam gaya formal dan separa formal. Radi memastikan menawarkan keeleganan yang lebih dengan keminimalan yang membuat barisan produk kelihatan sangat bergaya dan menarik.

Di laman web rasmi Rich Radi Q, seseorang boleh mencari pakaian berdasarkan tiga tema ikonik iaitu, Rose, Queen, dan Star. Setiap tema terdiri daripada reka bentuk bunga mawar, kilauan, renda, tembus pandang dan bahan lain yang membuat mereka unik dan lebih menarik. RQ menawarkan julat gaun yang luas yang boleh sesuai untuk sebarang acara, sama ada parti koktel atau seminar tahunan di pejabat. Terdapat juga pakaian harian yang datang dengan lapisan kreativiti dan inovasi tambahan. Terdapat tiga jenis gaun yang ditawarkan oleh syarikat ini iaitu gaun maksi, gaun midi dan gaun mini. Setiap gaun datang dengan gaya dan tekstur yang sangat berbeza yang membuat setiap produk menjadi edisi terhad.

Bahagian terbaik Rich Radi Q’s ialah sistem penentuan harga yang jatuh di bawah nilai piawai yang mampu bagi kebanyakan individu. Manakala kebanyakan jenama mewah lain cenderung untuk mengenakan harga yang tinggi untuk rekaan dalaman mereka; Radi menawarkan pakaian fesyen yang sangat bergaya dalam bajet dan memenuhi hasrat setiap wanita. Barisan pakaian fesyen dikemas kini secara berkala dan Radi berharap untuk membawa lebih rekaan menakjubkan pada hari-hari akan datang. Ikuti jenama ini di Facebook, dan Instagram dan lihat laman web rasmi untuk maklumat lanjut di .

Media Contact

Rich Radi Q’s Inc

Sumber :Rich Radi Q’s Inc

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.