Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Revolusi Kelestarian: Ekspo Teknologi Perlindungan Alam Sekitar

(SeaPRwire) –  

New Delhi, Delhi Jun 1, 2024  – Pertubuhan Teknologi Perlindungan Alam Sekitar Delhi (EPTEX) satu inisiatif oleh Water Today gembira mengumumkan Expo sulung di New Delhi, akan berlangsung dari 28 hingga 30 Ogos 2024 di ITPO Hall 12 A, Pragati Maidan, New Delhi. Acara perintis ini akan mempamerkan kemajuan terkini dalam teknologi perlindungan alam sekitar, dengan menghimpunkan para pemimpin industri, penginovasi, pembuat dasar dan peminat alam sekitar dari seluruh dunia. Acara ini terletak bersama dengan Ekspo Air Delhi.

Sorotan Acara:
Pameran Inovatif: Peserta akan berpeluang menerokai teknologi canggih yang bertujuan untuk mengurangkan jejak karbon, mempertingkatkan pengurusan sisa, mempromosikan tenaga boleh diperbaharui dan memulihara sumber semula jadi. Syarikat akan mempamerkan inovasi mereka serta membentangkan produk dan perkhidmatan terkini mereka.

Peluang Jaringan: Ekspo ini akan menyediakan banyak acara rangkaian, yang membolehkan peserta bersambung dengan rakan sebaya, rakan kongsi berpotensi dan pelabur.

Penceramah Pakar: Ekspo ini akan menampilkan ucapan utama dan perbincangan panel daripada pakar alam sekitar terkenal untuk bercakap tentang masa depan mampan. Topik akan merangkumi pelbagai isu, daripada mitigasi perubahan iklim dan pertanian mampan hingga perancangan bandar hijau dan pemuliharaan biodiversiti.

Pameran Inisiatif Hijau: Terokai projek dan inisiatif yang memberi inspirasi daripada organisasi bukan untung dan kumpulan komuniti yang berdedikasi untuk perlindungan alam sekitar. Ketahui tentang kempen berjaya dan cara untuk terlibat.

Kenapa Perlu Hadir?

Terus Terkini: Mendapat pandangan tentang teknologi dan trend alam sekitar terkini.

Berkolaborasi dan Berinovasi: Bersambung dengan penginovasi dan pemimpin pemikiran untuk memacu amalan mampan.

Buat Perbezaan: Ketahui cara untuk melaksanakan strategi alam sekitar yang berkesan dalam komuniti atau perniagaan anda.

Pendaftaran Pempamer:

Pendaftaran Pengunjung:

Mengenai Water Today Pvt Ltd.

Portfolio Water Today Pvt Ltd. termasuk siri acara B2B antarabangsa yang bertujuan untuk memupuk hubungan perniagaan, membolehkan industri menjadi rakan kongsi ilmu dan meningkatkan peluang perdagangan untuk industri.

Dengan beberapa acara yang telah ditubuhkan dalam portfolio seperti Ekspo Air, EPTEX, Ekspo Tenaga Boleh Diperbaharui, Kenderaan Elektrik dan Sistem Penyimpanan Tenaga (Ekspo EV & ESS), portfolio ini secara bersama menawarkan capaian penonton yang tiada tandingan di seluruh Asia. Melakukan acara selama 17 tahun di bandar-bandar utama seperti Chennai, Bengaluru, Delhi dan Dhaka. 

Bekerja bersama rakan industri yang mapan, badan kerajaan dan profesional yang diiktiraf, Water Today bertujuan untuk membawa syarikat, individu dan industri ke barisan hadapan inovasi perniagaan global, dengan menawarkan penyelesaian dan peluang yang memenuhi keperluan perniagaan hari ini.

Hubungan Media:

Penyelaras: Water Today Pvt Ltd
Laman Web:  | E-mel:  

Hubungan Media

Pertunjukan Teknologi Perlindungan Alam Sekitar

+91 97696 54272

3D, Tingkat 3, Bhagheeratha Residency 124, Jalan Marshall, Egmore,

Sumber :Water Today Pvt. Ltd.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.