Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

RapidAlerts Memperkenalkan Amaran Kritikal Selular Untuk Semua Pelanggan Sebagai Sebahagian Daripada Penyelesaian Komunikasi Yang Ditingkatkan

Desktop ticker and pop up alerts for internal comms

(SeaPRwire) –   Fungsi baharu ini membolehkan syarikat meningkatkan keupayaan komunikasi kecemasan mereka, yang mengakibatkan penambahbaikan langkah-langkah keselamatan, pengurangan gangguan perniagaan, dan mungkin juga menyelamatkan nyawa.

Sheridan, Wyoming Jan 24, 2024  – RapidAlerts, perisian pemberitahuan pengurusan yang diiktiraf secara global, membolehkan pemberitahuan bunyi yang tersendiri dipaparkan kepada pengguna telefon bimbit tanpa mengira mod pek kediaman atau Jangan Ganggu peranti. Pemberitahuan amaran kritikal ini memudahkan penyebaran maklumat penting dalam organisasi dengan segera, terutamanya semasa kecemasan.

Pemberitahuan amaran kritikal adalah pemberitahuan bunyi yang tersendiri yang dipaparkan kepada pengguna telefon bimbit tanpa mengira mod pek kediaman atau Jangan Ganggu peranti. Pemberitahuan amaran itu ditandakan secara menonjol sebagai “signifikan” dan “kritikal” pada peranti. Untuk membolehkan amaran kritikal, mendapatkan keizinan daripada Apple adalah perlu kerana ia sangat mengganggu.

Untuk mendapatkan keizinan, pembangun memperoleh hak milik Apple melalui . Apple menyemak dengan teliti sifat aplikasi dan pemberitahuan yang dihantar, memberikan hak milik kepada sesetengah pemohon. Disebabkan objektif utama RapidAlerts adalah pemberitahuan kecemasan untuk pekerja, ia diberikan keizinan untuk menggunakan ciri ini.

Pentadbir sistem perlu ingat bahawa sebelum dipaparkan pada peranti pengguna, aplikasi perlu terlebih dahulu meminta keizinan pengguna. Oleh itu, ia adalah penting untuk memberikan arahan jelas kepada pekerja.

Situasi di mana pelanggan RapidAlerts dijangka menggunakan amaran kritikal termasuk:

  • Kebakaran di bangunan
  • Bencana alam (gegaran bumi, taufan, dll.)
  • Penyusup bersenjata
  • Kemalangan berbahaya
  • Pelanggaran keselamatan siber, dll.

Pasukan RapidAlerts percaya bahawa penggunaan amaran kritikal dalam situasi kecemasan akan membantu menjaga keselamatan orang dan harta syarikat.

Tentang pemberitahuan tolakan

Pemberitahuan tolakan adalah mesej yang dihantar terus ke peranti mudah alih pengguna. Berbeza dengan mesej dalam aplikasi, pemberitahuan tolakan muncul pada skrin kunci atau bahagian atas peranti mudah alih. Dalam komunikasi dalaman, pemberitahuan tolakan digunakan untuk berkomunikasi maklumat penting kepada kakitangan syarikat dengan berkesan, terutamanya mereka yang bergerak atau bekerja di luar pejabat. dengan ciri ini biasanya lebih berkesan dari segi memastikan penghantaran tepat masa dan menangkap perhatian pengguna.

Maklumat Media

RapidAlerts

Sumber :RapidAlerts

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.