Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Polymart Merevolusikan Pengedaran Polimer Untuk Pengolah Polimer Dan Pengimpot India

(SeaPRwire) –  

Ahmedabad, Gujarat Jan 4, 2024  – PolyMart, sebuah perintis dalam industri polimer, telah memperkenalkan penyelesaian revolusioner yang disesuaikan untuk pemproses polimer dan pengimpor – Aplikasi PolyMart. Platform inovatif ini mengubah pengalaman pembelian polimer, memudahkan transaksi online untuk bisnis yang terlibat dalam membeli dan menjual polimer.

Gambaran Umum PolyMart:

, berpusat di Ahmedabad, Gujarat, didirikan oleh Hemant Patel, penerima Hadiah Memorial Kishore Krishna Das dengan pengalaman industri lebih dari 24 tahun. Syarikat ini dengan cepat menjadi pemimpin industri, menangani cabaran yang dihadapi oleh pembeli dan penjual polimer di pasaran yang tidak menentu.

Aplikasi Pembeli PolyMart – Pembelian Polimer Tanpa Usaha:

Aplikasi Pembeli PolyMart menawarkan antaramuka ramah pengguna bagi pembeli untuk mengakses pelbagai jenis polimer dengan harga tersedia untuk penghantaran ke gedung. Ciri utama termasuk harga semasa, pelacakan pesanan, butiran MFI, hari penghantaran, dan lembaran data teknikal yang komprehensif. Aplikasi ini memperkenalkan ciri unik seperti tawaran gedung yang sama untuk bahan tambahan dan penyelesaian terpersonalisasi untuk pengalaman membeli yang dipertingkatkan.

Aplikasi Penjual PolyMart – Memberdayakan pengimpor polimer dan Pembekal:

Aplikasi Penjual PolyMart pengimpor polimer dan Pembekal untuk mengoptimumkan jualan, meningkatkan kehadiran pasaran, dan memastikan transaksi yang selamat. Dengan ciri seperti pencatatan produk, pelacakan jualan, dan interaksi, aplikasi ini menyediakan penjual dengan platform komprehensif untuk menjual polimer secara online dengan cekap.

Kemas Kini Maklumat Pasaran:

Pengalaman industri 24 tahun pengasas telah menjadikan PolyMart unik. Ia menyediakan tren harga polimer pertama India dengan minyak mentah, gas asli, dan pergerakan INR-USD dalam format USD dan INR untuk pelbagai jangka masa. PolyMart mengekalkan pengguna termaklum dengan artikel berita terkurat dalam aplikasi, memberikan wawasan berharga ke dalam tren industri.

Penyelesaian Polimer Terpersonalisasi dengan AI:

Berikutan keperluan berubah pemproses polimer India, PolyMart menggunakan kecerdasan buatan untuk mereka bentuk produk dan penyelesaian polimer yang disesuaikan.

Inisiatif Impak Positif:

PolyMart memberi penekanan kepada pertumbuhan mampan alam sekitar dan impak sosial positif. Untuk setiap tan pesanan, syarikat memberikan makanan kepada seseorang yang memerlukan dan menanam pokok, menyumbang ke arah India hijau dan bebas kelaparan.

Misi untuk Revolusi Industri:

Sebagai syarikat pengedaran polimer terkemuka di India, misi PolyMart adalah untuk meningkatkan kecekapan pembelian polimer sambil memegang prinsip-prinsip etika, kemampanan dan tanggungjawab sosial.

Ringkasan:

Aplikasi PolyMart berfungsi sebagai alat penting bagi pembeli dan penjual untuk menavigasi pasaran polimer dinamik. Dengan pelbagai ciri yang luas, pengguna boleh mengkaji jenis polimer, membandingkan harga, dan terus maklum tentang tren harga polimer harian. Komitmen PolyMart untuk merevolusikan industri polimer melampaui transaksi, bertujuan untuk membina masa depan mampan dan bertanggungjawab secara sosial.

Muat Turun Aplikasi Pembeli PolyMart Di Sini:

Aplikasi Android: Aplikasi iOS:

Muat Turun Aplikasi Penjual PolyMart Di Sini:

Aplikasi Android: Aplikasi iOS:

Hubungan Media

PolyMart Pvt Ltd

06357111121

311, Shanti Mall, Satadhar Cross Roads, opp., Navrang Tower Road, Thaltej, Ahmedabad, Gujarat 380061

Sumber :PolyMart Pvt Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.