Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

PlanetBids Menyambut Hari Bumi Sedunia

PlanetBidsEarthDay2024

(SeaPRwire) –   Pembekal penyelesaian eProcurement yang berfokus kepada kelestarian membantu agensi mengurangkan impak alam sekitar mereka

Studio City, California Apr 22, 2024  –  PlanetBids bangga untuk menyambut Hari Bumi Sedunia pada 22 April 2024. Pembekal perisian e-Pembelian berpangkalan di California ini memberi tumpuan untuk mengeluarkan tugas-tugas manual harian yang membosankan yang berkaitan dengan permintaan kertas dan proses penyerahan bida manual yang masih merosakkan pasukan pembelian pelbagai saiz.

Aplikasi ini juga membolehkan agensi untuk mengukur dan menjejak matlamat pembelian lestari yang ditetapkan oleh pengguna sambil berusaha untuk memperkualikan pembekal lestari, tempatan dan MWBE. Dengan sekadar memindahkan operasi ini secara dalam talian, kami dapat mengurangkan sisa kertas dan pelepasan karbon, dan membenarkan pengguna untuk membuat keputusan yang bersepadu tentang siapa yang mereka beli daripada, semuanya sambil menjimatkan masa berjam-jam dan berjuta-juta dolar untuk agensi.

Sistem PB daripada PlanetBids mempunyai modul SaaS untuk Pengurusan Bida, Pengurusan Pembekal, Pengurusan Dokumen dan lain-lain yang menjimatkan lebih daripada 2200 pokok setiap tahun – itu kira-kira 22.4 juta keping kertas!

“Kami bekerja untuk syarikat yang sangat hijau, dan tujuan sistem kami adalah untuk mempromosikan kelestarian dan menstandarkan di seluruh negara dengan beberapa pengguna terbesar dalam kertas dan pengangkutan. Kami dapat membuat impak besar melalui teknologi kecil ini,” kata CEO PlanetBids David DiGiacomo.

PlanetBids juga menganggarkan agensinya menjimatkan kira-kira 61,000 jam perjalanan setiap tahun dengan memindahkan mesyuarat bida dan perbicaraan permintaan secara dalam talian berbanding secara bersemuka.

Ketahui lebih lanjut:

PlanetBids dinamakan sebagai Platform Sahih AEP (Pencapaian Kecemerlangan dalam Pembelian) oleh Institut Pembelian Kebangsaan, Inc., (NPI) pada tahun 2023, membenarkan pengguna Sistem PB untuk melepasi kriteria permohonan California yang berkaitan dengan e-pembelian.

Mengenai PlanetBids

PlanetBids ialah perisian e-pembelian yang dicipta oleh dan untuk pakar pembelian, dengan misi untuk menyediakan agensi awam, swasta, pendidikan dan bukan keuntungan dengan alat yang direka untuk pemberdayaan fiskal dan kecekapan masa dalam platform mudah digunakan yang membantu mereka mencipta proses pembelian lestari dan mesra alam.

Hubungan Media

PlanetBids

818-992-1771

13263 Ventura Blvd

Sumber :PlanetBids

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.