Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Perkhidmatan Bahasa Tanah Air dan Kursus Penyelamat Texas A-M University

Homeland Language Services Founder and Cofounder with Texas AM University team

(SeaPRwire) –   Homeland Language Services Menyediakan Perkhidmatan Bahasa Untuk Kursus Penyelamatan Texas A&M University di Puerto Rico

Dallas, Texas Feb 22, 2024  – Homeland Language Services, sebuah Syarikat Perkhidmatan Bahasa Antarabangsa beribu pejabat di California dan Florida, telah membentuk perkongsian dengan Universiti Texas A&M untuk menyediakan Sokongan Perkhidmatan Bahasa untuk Kelas yang diadakan di Puerto Rico pada tahun 2024.

Dibiayai oleh Universiti Texas A&M dan Agensi Pengurusan Bencana Persekutuan Amerika Syarikat (FEMA), Kursus Pencarian dan Penyelamatan (SAR) direka bentuk untuk pelajar dan ahli masyarakat yang ingin mempelajari dan menjadi pakar dalam amalan terbaik pencarian dan penyelamatan.

Kursus ini memberikan latihan dan kepakaran dalam operasi pencarian dan penyelamatan di lokasi bandar, luar bandar, akuatik dan liar. Bidang Pencarian dan Penyelamatan termasuk banyak keistimewaan dan sub-bidang termasuk penyelamatan gunung, pencarian darat, pencarian dan penyelamatan tempur, dan pencarian dan penyelamatan udara-laut. Kursus terkini diadakan di Stadium Roberto Clemente di Carolina, Puerto Rico.

“Kolaborasi kami dengan Universiti Texas A&M menunjukkan komitmen kami untuk menghubungkan jurang komunikasi pada masa krisis,” kata Christian Lanazca, CEO dan pengasas bersama Homeland Language Services. “Kami memahami kepentingan kebolehcapaian bahasa dan bangga dapat menyumbangkan kepakaran kami untuk menyokong Kursus Pencarian dan Penyelamatan (SAR) Texas A&M University. Dengan menyediakan penterjemah tapak dan peralatan yang diperlukan, kami bertujuan untuk memastikan bahawa halangan bahasa tidak menghalang individu daripada mendapatkan bantuan penting dan sumber yang diperlukan semasa masa sukar ini.”

Homeland Language Services menyediakan sokongan bahasa langsung semasa Kelas ini, termasuk Penterjemahan Berturut-turut dan Serentak dalam Bahasa Sepanyol-Inggeris, Peralatan Sistem Bunyi dan Audio, dan Keahlian Teknikal.

Homeland Language Services ialah pembekal perkhidmatan bahasa yang boleh dipercayai dengan rekod yang kukuh dalam menawarkan penyelesaian bahasa menyeluruh merentasi pelbagai industri. Dengan rangkaian pakar bahasa yang luas dan komitmen kepada kualiti dan kebolehpercayaan, mereka berupaya untuk menyokong misi Universiti Texas A&M dan Agensi Pengurusan Bencana Persekutuan Amerika Syarikat (FEMA) dalam memudahkan komunikasi dan pemahaman yang berkesan semasa operasi respons bencana.

Media Contact

Christian Lanazca, CEO

(805) 454-9147

777 South Flagler Drive West Tower 33401

Sumber :Homeland Language Services

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.