Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pengangkut Kereta Profesional Mengumumkan Pemindahan ke Pejabat baharu Ontario

(SeaPRwire) Р 

Kampong Cham, Cambodia Mar 30, 2024 ¬†–¬†Professional Car Carriers Ltd. (PCC), sebuah syarikat pengangkutan kereta terkemuka Kanada, dengan sukacitanya mengumumkan pemindahan pejabat Ontario mereka ke lokasi baharu di 87 Caster Avenue, Woodbridge, Ontario. Perpindahan ini mewakili pertumbuhan berterusan PCC dan komitmen untuk menyediakan perkhidmatan pengangkutan kenderaan yang cemerlang di seluruh Amerika Utara.

Dengan rekod kejayaan yang terbukti dalam industri pengangkutan kereta, PCC telah menubuhkan diri sebagai jenama yang boleh dipercayai yang dikenali untuk kepakaran pantai ke pantai mereka di Kanada dan Amerika Syarikat. Pasukan pemandu profesional dan wakil syarikat berdedikasi untuk menghantar kenderaan dengan selamat dan cekap, melayani pelbagai golongan pelanggan termasuk pembuat, pengedar, rumah lelongan, dan pelanggan individu.

Destinasi paling biasa PCC termasuk bandar-bandar utama di Kanada seperti serta negeri-negeri Washington, Utah, Michigan, New York, Florida, dan California.

PCC menyediakan pelbagai keperluan pengangkutan, termasuk:

  • Eksport dan import kenderaan baru dan terpakai
  • Pengangkutan kenderaan lelongan
  • Pengangkutan kereta klasik dan mewah
  • Pengangkutan kenderaan tidak berjalan
  • Penempatan kenderaan peribadi, terutamanya untuk burung-burung salji yang mencari iklim lebih panas semasa bulan-bulan musim sejuk

PCC menawarkan pelbagai pilihan pengangkutan untuk memenuhi sebarang bajet, daripada pengangkutan kereta terbuka kepada penyelesaian termaju, tertutup dan dilindungi. Semua perkhidmatan dilayakkan sepenuhnya dan dilindungi insurans, dengan fokus pada penghantaran pintu ke pintu atau terminal ke terminal untuk kemudahan pelanggan maksimum.

“Kami berbangga dengan reputasi kami untuk perkhidmatan profesional,” kata Arthur Moskalenko, Pengasas dan CEO Professional Car Carriers. “Pasukan pakar pengangkutan kereta kami akan memastikan kenderaan anda dihantar dengan teliti, terus ke destinasi, supaya anda boleh berehat dan memberi tumpuan kepada apa yang paling penting.”

Perpindahan ke lokasi Ontario baharu membolehkan PCC menyempurnakan strategi pengurusan kerja dan rangkaian liputan kebangsaan. Untuk mendapatkan anggaran percuma atau untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Professional Car Carriers Ltd. (PCC) dan perkhidmatannya, sila lawati.

Mengenai Professional Car Carriers Ltd. (PCC)

Professional Car Carriers ialah syarikat pengangkutan kenderaan terkemuka Kanada yang menumpukan kepada pengangkutan kereta pantai ke pantai di dalam Kanada dan merentasi Amerika Syarikat. PCC menawarkan pelbagai pilihan pengangkutan untuk memenuhi sebarang bajet dan keperluan, dengan fokus kepada perkhidmatan pelanggan cemerlang dan penghantaran yang selamat serta boleh dipercayai. Untuk maklumat lanjut, sila lawati.

Media Contact

Car

Sumber :All Media Marketing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.