Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pengalaman Baru Yang Inovatif Untuk Perniagaan Membina Budaya Syarikat!

Culture Tour Preview

(SeaPRwire) –   Firma Maryland kini menawarkan pengalaman budaya “lawatan budaya pekerja” yang unik untuk membantu pemimpin perniagaan membangunkan budaya pekerja dan menarik dan mengekalkan pekerja terbaik.

Gaithersburg, Maryland Mar 14, 2024  – Josh Lavine, CEO Capitol Benefits, memperkenalkan penyelesaian inovatif bagi organisasi yang ingin membangunkan budaya pekerja yang kukuh. Lawatan budaya pekerja ini secara dalam talian dan fizikal dijanjikan akan merevolusikan tempat kerja, meningkatkan penglibatan, pengekalan, dan kepuasan secara keseluruhan.

Josh berkata, “Organisasi besar mempunyai pasukan orang yang didedikasikan untuk membina budaya syarikat. Lawatan budaya lain termasuk perkara seperti studio aerobik dan mini golf. Terdapat sumber yang sangat terhad yang syarikat kecil dan sederhana saiz boleh belajar untuk membina budaya mereka. Saya bersemangat untuk menyingkap tabir 50 idea yang boleh diambil tindakan yang Capitol Benefits dan pelanggan kami telah laksanakan untuk meningkatkan budaya dan menarik serta mengekalkan pekerja terbaik. Dalam kebanyakan kes, syarikat dengan hanya dua pekerja boleh mendapat manfaat dan idea-idea ini sering percuma atau sangat murah.”

Capitol Benefits telah diiktiraf sebagai “Tempat Terbaik untuk Bekerja di Amerika” oleh Majalah Inc. dan “Tempat Terbaik untuk Bekerja” oleh Majalah Washingtonian dan Majalah Perniagaan Washington.

Mengapa Budaya Tempat Kerja Penting

Budaya tempat kerja yang memberangsangkan bukan sekadar istilah popular; ia merupakan kelebihan strategik. Kajian menunjukkan bahawa budaya tempat kerja positif membawa kepada:

  • Kadar Pengekalan Tinggi
  • Produktiviti Ditingkatkan
  • Moral Ditingkatkan
  • Merekrut Calon yang Lebih Baik, Lebih Cepat

Apa Yang Boleh Anda Jangka?

Sertai Josh Lavine dan Capitol Benefits untuk perbualan 90 minit yang menyediakan anda dengan strategi boleh tindakan untuk mentransformasikan budaya kerja organisasi anda. Inilah yang menanti:

  • Idea Praktikal: Lebih 50 strategi boleh tindakan, termasuk inisiatif kos efektif dan percuma.
  • Pembelajaran 101 Peningkatan Keterlibatan: Pelajari bagaimana memanfaatkan nilai teras dan visi yang jelas untuk memperoleh sokongan pekerja.
  • Inspirasi dari Pemimpin Visi: Josh Lavine, pakar budaya yang diiktiraf secara nasional, berkongsi kisah dan nasihat pertamanya.

Siapa Yang Seharusnya Hadir?

Eksekutif, profesional sumber manusia, pemilik perniagaan, dan pemimpin pasukan berdedikasi untuk meningkatkan budaya tempat kerja mereka.

Tiada Tangkapan, Hanya Sambungan

Capitol Benefits menawarkan lawatan ini sebagai inisiatif pembinaan komuniti. Kami percaya bahawa sambungan yang lebih kuat akan membawa kepada hasil perniagaan yang lebih baik. Walaupun perniagaan inti kami melibatkan penubuhan faedah pekerja untuk perniagaan, lawatan ini adalah tentang membina hubungan yang bermakna dan ia bukanlah pembentangan jualan.

Untuk maklumat lanjut atau untuk mendaftar menghadiri, klik .

Lawati laman web Capitol Benefits untuk tarikh dan masa lawatan. Simpan tempat anda sekarang dan alami kuasa mentransformasi budaya.

Hubungi:

Josh Lavine

CEO, Capitol Benefits LLC

E-mel:

Telefon: +1 (301) 431-0000

Panduan Jenama:

Tentang Capitol Benefits:

Capitol Benefits telah diiktiraf oleh Majalah Washingtonian dan Majalah Perniagaan Washington sebagai salah satu “Tempat Terbaik untuk Bekerja di DC” dan oleh Majalah Inc. sebagai salah satu “Tempat Terbaik untuk Bekerja di Amerika.” Mereka juga dianugerahkan senarai Inc. 5000 syarikat persendirian berkembang pesat Amerika Syarikat.

Capitol Benefits ialah agensi insurans bebas yang bekerja dengan individu dan perniagaan untuk mengurangkan risiko dan menubuhkan strategi pengurangan kos jangka panjang.

Hubungan Media

Capitol Benefits, LLC

301-431-0000

364 Main Street, 2nd Floor

Sumber :Capitol Benefits, LLC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.