Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pencalonan Dibuka pada 1 Mac, untuk Caribbean Global Awards 2024

Save the Date Discounts on hotel booking

(SeaPRwire) –   London UK – Jawatankuasa penganjuran Caribbean Global Awards gembira mengumumkan permulaan pencalonan untuk acara berprestij ini. Anugerah-anugerah ini bertujuan untuk mengiktiraf pencapaian dan sumbangan cemerlang dalam pelbagai sektor.

London, United Kingdom Feb 17, 2024  – Pencalonan Dibuka: 1 Mac 2024/ Pencalonan Ditutup: 1 Mei 2024

Caribbean Global Awards bertujuan untuk mengiktiraf individu dan organisasi yang telah membuat kesan positif yang besar dalam pelbagai sektor, dengan menonjolkan dan menghargai pencapaian, inovasi, dan kepimpinan yang luar biasa.

Warganegara Caribbean, keturunan, dan individu dari wilayah lain yang secara konsisten menunjukkan dedikasi yang tidak dapat dipatahkan terhadap kecemerlangan, pembiayaan, kepimpinan, kasih sayang, dan inovasi layak untuk menghantar pencalonan (nominasi diri sendiri dibenarkan) untuk Caribbean Global Awards. Kami menggalakkan semua orang untuk mengambil bahagian dalam mengiktiraf kecemerlangan dan pencapaian yang mendefinisikan komuniti global kami yang dinamik Caribbean dan Diaspora.

Untuk menghantar pencalonan atau mempelajari lebih lanjut mengenai proses pencalonan, sila lawati: www.caribbeanglobalawards.com atau hubungi jawatankuasa pencalonan kami di: support@caribbeanglobalawards.com

Caribbean Global Awards bangga mengumumkan acara anugerah galanya yang akan datang – 28 September 2024, London UK. Tiket Awal Diskaun tersedia mulai 1 Mac 2024!

Tetapan Puncak:
Menghargai Kebijaksanaan dan Pengalaman:
Acara ini akan menonjolkan pencapaian luar biasa individu berusia lebih 70 tahun, menghargai kebijaksanaan, ketangguhan, dan sumbangan mereka kepada pelbagai bidang. Kisah mereka akan berfungsi sebagai inspirasi kepada generasi masa depan.

Sorotan ke atas Pemuda Inovatif:
Mengenali potensi dan kreativiti belia, acara kami akan menampilkan segmen khas untuk memberi penghargaan kepada pencapaian pemuda berusia 16 hingga 19 tahun. Minda-minda muda ini memecahkan halangan, mencipta penyelesaian, dan membentuk masa depan dalam pelbagai industri.

Penulis: Memberikan platform khas kepada penulis untuk mempamerkan buku mereka.

Peluang penajaan tersedia.

Media Contact

Caribbean Global Awards

Sumber :Caribbean Global Awards Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.