Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pemimpin Kanada Membuat Terobosan Sebagai Penceramah Bukan AS Tunggal di Persidangan Keselamatan Siber Negara

Source httpsstaysafeonlineorg

(SeaPRwire) –   POPP3R Cybersecurity akan berucap di NCA’s Convene 2024

Winnipeg, Manitoba Jan 17, 2024  –  ialah pengasas dan perunding utama POPP3R Cybersecurity. Berpangkalan di Winnipeg, Manitoba, menawarkan perancangan keselamatan siber di seluruh negara. Konferensi Convene diadakan tahun ini di Clearwater, FL, pada 17 dan 18 Januari. (NCA) adalah organisasi bukan untung Amerika Syarikat yang bermisi untuk mencipta dunia yang lebih selamat dan saling berhubung.

Hernan Popper, pengasas POPP3R Cybersecurity, dijadualkan menjadi penceramah di Persidangan Keselamatan Siber Kebangsaan (NCA) pada 17 dan 18 Januari. Hernan akan menjadi penceramah bukan Amerika Syarikat tunggal di kalangan 30+ penceramah. Pengumuman ini menekankan sumbangan penting yang dibuat Hernan dalam bidang keselamatan siber dan komitmennya yang berterusan untuk menggalakkan kerjasama dan inovasi dalam pengurusan risiko manusia.

“Saya berharap untuk memberikan perspektif antarabangsa baru tentang kesedaran keselamatan siber di konferensi berprestij ini. Sebagai penceramah bukan Amerika Syarikat tunggal, saya bertujuan memberikan wawasan berharga ke dalam kaedah berpusat manusia yang menjadi teras dari Eropah dan Kanada yang pemimpin Amerika boleh manfaatkan untuk meningkatkan daya tahan organisasi mereka ke tahap seterusnya.”, kata Popper.

Penyertaan Hernan Popper disokong oleh pendekatan terobosannya dalam memperkukuh ketahanan siber dengan memperkasakan pengguna untuk menjadi garis pertahanan terakhir di hadapan penjenayah siber. Pembentangan beliau akan memberi tumpuan kepada memperkenalkan kaedah terkini untuk mencapai keputusan berkesan dalam bidang kesedaran keselamatan siber melalui permainan dan sains neuro.

POPP3R Cybersecurity adalah syarikat Kanada berpangkalan di Winnipeg, Manitoba. Ia khusus dalam perancangan keselamatan siber untuk perniagaan kecil-sederhana, perbandaran, dan organisasi bukan untung.

Ia bermula sebagai perniagaan beroperasi dari rumah pada tahun 2020. Selepas menyertai program inkubasi Ascent North Forge pada tahun 2022, ia diluluskan sebagai penasihat program CDAP Kerajaan Kanada dan meluaskan perkhidmatan perundingannya di seluruh negara.

POPP3R Cybersecurity diketuai oleh Hernan Popper. Hernan memegang ijazah dari HarvardX dalam Keselamatan Siber dan merupakan ahli profesional berserta GIAC dalam perancangan strategik, dasar dan kepimpinan.

Konferensi Convene, yang diadakan tahun ini di Clearwater, Florida, akan menghimpunkan pakar kesedaran keselamatan siber terkemuka. Penyertaan Hernan Popper menekankan komitmen konferensi untuk memperkenalkan perspektif baru dari pemimpin di garis hadapan inovasi keselamatan siber.

National Cybersecurity Alliance (NCA) adalah organisasi bukan untung yang bekerja untuk mencipta dunia yang lebih selamat dan saling berhubung. Ditubuhkan pada tahun 2001, NCA bekerjasama dengan industri, kerajaan, dan masyarakat awam untuk menggalakkan keselamatan teknologi dan memberikan pendidikan keselamatan siber. Inisiatif utama NCA termasuk Bulan Kesedaran Keselamatan Siber, Hari Perlindungan Data, dan Cyber Secure Business, meningkatkan pengetahuan awam tentang amalan terbaik.

Media Contact

POPP3R Cybersecurity

2042023005

100 Innovation Dr #441

Sumber :POPP3R Cybersecurity

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.