Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

PAT Training Now Melancarkan Kursus Ujian PAT Disahkan di Birmingham

PAT Trainer 2

(SeaPRwire) –   PAT Training Now menawarkan kursus PAT Testing yang disahkan di Birmingham dengan kemudahan sokongan selepas kursus yang luar biasa (Seumur hidup). Hubungi kami sekarang untuk disahkan

London, United Kingdom 6 Apr 2024  – , penyedia terkemuka latihan kursus Pengujian Peralatan Mudah Alih Profesional (PAT) di seluruh UK, gembira mengumumkan pelancaran tawaran eksklusifnya. Kursus baru ini direka untuk memberikan latihan yang menyeluruh bagi individu dan perniagaan yang ingin meningkatkan pemahaman dan kemahiran dalam pengujian PAT.

Kursus Pengujian PAT di Birmingham disesuaikan untuk memenuhi keperluan pemula dan profesional berpengalaman yang ingin mengemaskini pengetahuan atau memperoleh kelayakan rasmi dalam pengujian PAT. Kursus ini meliputi semua aspek pengujian PAT, termasuk peraturan terkini, teknik pengujian, dan pengalaman praktikal tangan dengan pelbagai peralatan elektrik.

“Kami gembira untuk meluaskan perkhidmatan latihan kami ke Birmingham, menawarkan kursus PAT terkenal kami kepada audiens baru,” kata Pengasas PAT Training Now. “Matlamat kami adalah untuk melengkapi peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan pengujian PAT dengan cekap, memastikan keselamatan dan pematuhan peralatan elektrik di tempat kerja. Kami tidak mahu sebarang kemalangan elektrik yang membawa maut secara tiba-tiba, Kami mahu meminimumkannya sebanyak mungkin untuk menjadikan persekitaran tempat kerja selamat.”

Kursus ini disampaikan oleh pengajar berpengalaman dan disahkan, yang membawa kekayaan pengetahuan dan pengalaman praktikal ke kelas. Peserta akan mendapat manfaat daripada persekitaran pembelajaran dinamik, dengan fokus kepada aplikasi dunia sebenar dan amalan terbaik dalam pengujian PAT.

Selepas menyiapkan kursus, peserta akan menerima sijil penyiapan, menunjukkan kecekapan mereka dalam pengujian PAT. Kelayakan ini diiktiraf di seluruh UK dan penting bagi individu dan perniagaan yang terlibat dalam penyelenggaraan, keselamatan dan pematuhan peralatan elektrik.

Kursus Pengujian PAT di Birmingham kini dibuka untuk pendaftaran. Tempat terhad untuk memastikan pengalaman pembelajaran yang peribadi bagi semua peserta. Individu dan perniagaan yang berminat dinasihatkan untuk mendaftar awal untuk menjamin tempat mereka dalam kursus yang sangat dicari ini.

Untuk maklumat lanjut mengenai Latihan Pengujian PAT Birmingham dan untuk mendaftar, sila

PAT Training Now

PAT Training Now adalah penyedia terkemuka di UK. Dengan komitmen kecemerlangan dan keselamatan, PAT Training Now menawarkan pelbagai kursus yang direka untuk memenuhi keperluan individu dan perniagaan yang ingin meningkatkan kemahiran dan pengetahuan PAT mereka. Diketuai oleh profesional berkelayakan, kursus-kursus ini memberikan latihan praktikal, tangan-tangan, memastikan peserta dilengkapi dengan baik untuk melaksanakan pengujian PAT pada tahap tertinggi. Anda juga boleh memilih mana-mana daripada Kursus PAT Online atau Dalaman kami.

PAT Trainer

Media Contact

PAT Training Now

01793497181

Wanborough Rd

Sumber :PAT Training Now

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.