Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Passionpreneur Publishing mengumumkan keluaran global INFINITE IMPACT

Grab Your Copy

(SeaPRwire) –   Buku inspirasi ini oleh Abdalla Nasr kini tersedia melalui pemain utama dalam bidang pengedaran buku global

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 8 Januari 2024  – Passionpreneur Publishing telah mengumumkan pelancaran INFINITE IMPACT – Your Practical Leadership Playbook For Today’s Corporate World oleh Abdalla Nasr melalui rangkaian pengedaran buku global terbesar industri penerbitan. Buku ini dijangka memberi kesan yang inspiratif dan mendalam kepada audiens sasarannya.

Dalam landskap korporat yang sentiasa berubah, kepimpinan sejati ialah permata langka yang mempunyai kuasa untuk mencipta impak yang tidak terhingga.

Setiap pemimpin memerlukan kompas untuk mengemudi cabaran moden yang dihadapi dalam sesebuah organisasi, dalam persekitaran ekonomi yang bergolak. Masuklah Infinite Impact, buku panduan yang lengkap yang melengkapi pemimpin dengan mindset, alat dan strategi yang diperlukan untuk berjaya dalam era perubahan cepat dan tindakan segera.

Infinite Impact menyediakan penyelesaian praktikal yang mudah untuk membangunkan pasukan berprestasi tinggi, membangunkan mindset pertumbuhan, mentransformasi budaya, mengatasi politik korporat, mengatasi keletihan, mengutamakan kesihatan dan membezakan kepimpinan dengan kesahihan dan empati.

Abdalla Nasr menarik manfaat daripada pengalamannya yang luas di peringkat antarabangsa dalam memandu pemimpin kanan dan mendapat wawasan permainan yang mengubah industri daripada sesetengah organisasi terbesar dalam pelbagai industri. Nasr melampaui teori semata-mata, menawarkan penyelesaian nyata untuk cabaran paling mendesak yang dihadapi oleh pemimpin hari ini.

Jika anda bersedia melepaskan diri daripada belenggu kepimpinan tradisional dan memulakan perjalanan Impak yang Tidak Terhingga, maka buku ini merupakan panduan anda yang muktamad. Tingkatkan peranan anda sebagai agen perubahan – dunia korporat sedang menunggu generasi pemimpin impak yang tidak terhingga berikutnya – adakah anda bersedia mengambil cabaran?

Buku ini kini tersedia untuk memberi inspirasi kepada pembaca di seluruh dunia melalui rangkaian pengedaran IngramSpark dan rakan kongsi lain yang akan menyediakan cetak semasa permintaan di UK, Eropah, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand dan Timur Tengah. E-buku boleh didapati di lebih 25 stor buku dalam talian seperti Amazon, Kindle, Barnes & Noble dan Apple Books di Timur Tengah.

Tentang Penulis:

Abdalla Nasr ialah penulis terlaris dan jurulatih bersertifikat yang memenangi anugerah dalam penilaian dan pembangunan bakat yang telah menghabiskan lebih satu dasawarsa mentransformasikan organisasi di seluruh dunia. Lahir dan dibesarkan di Timur Tengah, Nasr telah menjadi pelancong dunia, membentuk laluan kerjaya yang memberinya kelebihan dalam membimbing pemimpin eksekutif untuk merealisasikan potensi sebenar mereka.

Buku terlarisnya, The Corporate, menarik minat dan semangat pembaca yang ingin berjaya dalam pasaran bakat yang kompetitif. Abdalla berdedikasi untuk memanfaatkan orang untuk menjadi versi terbaik mereka sendiri, secara peribadi dan profesional.

Tentang Passionpreneur Publishing:

Penerbit bebas, berjaya membantu entrepreneur dan pakar profesional menjadi Penulis Antarabangsa dalam tempoh 90 hari sahaja.

mengkhususkan diri dalam buku transformasi termasuk perniagaan, bantuan diri, pertumbuhan diri dan judul rohani untuk membantu penulis berkongsi mesej dan mendapatkan kredibiliti dalam bidang pilihan mereka.

mengagumkan lembaga penasihat bintang dari seluruh dunia meliputi spektrum kepakaran yang luas berkenaan buku, penerbitan dan industri media untuk memastikan penggunaan amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan ditawarkan dan menyediakan rangkaian global beberapa pemikir utama dunia.

Passionpreneur Publishing Logo

Hubungan Media

Passionpreneur Publishing

Sumber :Passionpreneur Publishing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.