Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Orly The Matchmaker – pengatur jodoh paling mahal di dunia, Rekod Dunia Guinness!

Orly The Matchmaker

(SeaPRwire) –   Orly The Matchmaker, satu-satunya pengatur jodoh yang pernah ada dalam Guinness World Records, sebagai pengatur jodoh termahal di dunia, yuran keanggotaan bermula 100,000$ dan boleh melebihi satu juta dolar!

Beverly Hills, California Mar 15, 2024  – Orly The Matchmaker, perkhidmatan pengatur jodoh kelas tinggi antarabangsa selama 35 tahun, terletak di Beverly Hills, CA, Amerika Syarikat, adalah satu-satunya pengatur jodoh yang pernah ada dalam Guinness World Records, sebagai pengatur jodoh termahal di dunia! yuran keanggotaan bermula 100,000$ dan boleh melebihi satu juta dolar! Mengutamakan lelaki jutawan, dan wanita sempurna 10, menyediakan pengenalan sah kepada lelaki dan wanita paling berkuasa, bujang elit, selebriti, jutawan dan pemimpin dunia.

Orly The Matchmaker, Millionaire Matchmaker, mempunyai perkhidmatan pengatur jodoh kelas atas, dengan pejabat di seluruh dunia di Beverly Hills, New York, Dubai, China, Bangkok, Israel, Millan, Perancis, dan Itali.

Jangan dikelirukan dengan Perkhidmatan Pengisaran, Orly adalah Broker Perkahwinan, yang akan mencari “lelaki atau wanita impian anda” dengan bayaran. Selama 35 tahun, Orly telah menyatukan ribuan bujang berkemampuan, berbudaya, dan berminat untuk berkahwin, di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Beliau telah menulis buku bertajuk “Mencari Pasangan Sempurna” dan beliau telah muncul di pelbagai media. Beliau terkenal dengan kemampuannya untuk memperkenalkan dan mengahwini pasangan secara langsung di televisyen. Beliau juga disenaraikan sebagai “pengatur jodoh termahal di dunia” dalam Buku Rekod Dunia Guinness.

Sebagai pakar hubungan, Orly membuat tetamu TV yang hebat.

310-7399088

Orly The Matchmaker Guinness World Record Orly The Matchmaker Orly the matchmaker Guinness World Records Orly The Matchmaker

Media Contact

Orly The Matchmaker

(310) 739-9088

468 N, Camden Dr, penthouse suites Beverly Hills, Ca, 90210, USA

Sumber :Orly The Matchmaker- Beverly Hills, Ca, USA

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.