Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

OmniAI.Club Melancarkan untuk Mentransformasi Landskap AI Timur Laut India

coverrr

(SeaPRwire) –   Sebuah platform kecerdasan buatan yang merintis telah dilancarkan secara rasmi untuk mendemokrasikan teknologi AI di Northeast India.

Bokajan, Assam Jan 26, 2024  – OmniAI.Club, sebuah platform kecerdasan buatan yang merintis, telah dilancarkan secara rasmi untuk mendemokrasikan teknologi AI di Northeast India. Diasaskan oleh , seorang penduduk asal Dimapur, platform ini bertujuan untuk mengisi jurang teknologi dengan menawarkan penyelesaian AI yang mampu dimiliki, terlokalisasi kepada pelbagai penduduk rantau ini.

Merevolusikan Kebolehgunaan AI

pelancaran tanda suatu tonggak penting dalam membuat alat AI maju yang boleh diakses dan relevan kepada Northeast India. Platform ini menangani keperluan mendesak untuk teknologi AI yang tidak sahaja memahami tetapi juga mengintegrasikan dinamik bahasa dan budaya unik rantau ini.

“Teknologi AI mempunyai potensi yang besar untuk merevolusikan cara kita bekerja, belajar, dan mencipta,” kata , Pengasas OmniAI.Club. “Walau bagaimanapun, potensi ini terbiar jika teknologi tidak boleh diakses. Dengan OmniAI.Club, kami bertujuan membawa AI ke setiap isi rumah, perniagaan, dan institusi di Northeast India, disesuaikan dengan keperluan dan bahasa mereka yang khusus.”

Memberdayakan Masyarakat

Platform ini menawarkan pelbagai perkhidmatan daripada pemprosesan bahasa, penciptaan kandungan, hingga analisis perniagaan, semuanya direka untuk mudah digunakan dan ekonomikal. Menyasarkan pelajar, pengusaha, dan profesional kreatif, OmniAI.Club bukan sekadar alat tetapi gerakan untuk memberdayakan masyarakat dengan teknologi.

Melihat Ke Hadapan

OmniAI.Club sudah mula membuat gelombang dengan pendekatan uniknya dan berada di landasan pertumbuhan yang pesat. Dengan rancangan untuk memperluas perkhidmatan dan jangkauannya, platform ini dijangka memainkan peranan penting dalam membentuk masa depan teknologi di Northeast India.

“Kami baru sahaja memulakan,” Shivam menambah. “Terdapat dunia peluang di luar sana, dan kami di sini untuk memastikan masyarakat kami tidak sahaja menjadi sebahagian daripadanya tetapi berada di garis hadapan revolusi teknologi ini.”

Tentang OmniAI.Club

Diasaskan oleh Shivam Selam, OmniAI.Club ialah platform AI pertama jenisnya yang memberi tumpuan kepada penyediaan penyelesaian AI mampu dimiliki dan terlokalisasi di Northeast India. Dengan misi untuk mendemokrasikan teknologi AI, platform ini bertujuan untuk membuat AI boleh diakses kepada semua orang, memecahkan halangan bahasa dan meningkatkan pengalaman pengguna dengan pendekatan berpusatkan masyarakat.

Media Contact:

Name: Shivam Selam

Title: Founder, CEO, CTO

Company: OmniAI.Club

Phone: +91 882 251 8234

Email: support@omniai.club

Website: OmniAI.Club

OmniAI

Media Contact

OmniAI.Club

Amrajan, Bokajan, Karbi-Anglong

Sumber :OmniAI.Club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.