Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

OJO Group of Companies dan Elevate Investments melancarkan jenama kaviar premier “Numero Uno” di Abu Dhabi

HE Sheikh Nahyan Bin Mubarak Al Nahyan Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahyan  Omar Jamal Al Omar

(SeaPRwire) –   Membuka kemudahan pemprosesan ikan kaviar terbesar di Abu Dhabi

Al Asimah, Kuwait Mar 18, 2024  – OJO Group of Companies – kumpulan syarikat pelbagai bidang berpusat di GCC yang mempunyai portfolio perniagaan yang kukuh di merata industri utama, dan Elevate Investments – pemimpin dalam kewangan, pengurusan strategik, pelaburan, dan pertumbuhan perniagaan, membuka pintu kepada salah satu kemudahan pemprosesan ikan kaviar terbesar di GCC. Kemudahan terkini ini datang sebagai tonggak utama dalam usaha baharu mereka, Numero Uno – jenama kaviar terkemuka dan pengedar, yang dilancarkan bersepadu dengan Royal Caviar House. Jenama kaviar terkemuka dan kemudahan ini diperkenalkan semasa majlis pelancaran mewah yang diadakan di bawah naungan Y.A.B. Sheikh Nahyan Bin Mubarak Al Nahyan di Istana Emirates di Abu Dhabi.

Membina atas asas kukuh yang dibentuk melalui perkongsian antara OJO Group of Companies dan Elevate Investments, pelancaran Numero Uno mewakili langkah penting dalam visi strategik bersama kedua-dua entiti. Usaha ini bertujuan memperkasakan kehadirannya di rantau GCC sambil memperkukuhkan portfolio pelbagai bidangnya dengan menawarkan pilihan mewah. Numero Uno secara rasminya dilancarkan semasa majlis yang diadakan di Istana Emirates, yang dihadiri oleh Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahyan, Pengerusi Elevate Investments, Omar Jamal Al Omar, Pengerusi OJO Group of Companies dan Pengasas Elevate Investments, bersama-sama senarai tetamu elite terdiri daripada eksekutif kanan, ahli keluarga diraja, dan tokoh berpengaruh dari seluruh dunia.

OJO Group of Companies telah menunjukkan keupayaan cemerlang untuk membentuk persekutuan strategik merentasi spektrum industri, daripada kewangan dan pengurusan strategik kepada barangan mewah dan seterusnya. Perkongsian ini dipilih dengan teliti, memastikan setiap rakan kongsi membawa satu set kelebihan dan nilai unik kepada usaha bersama, dengan itu meningkatkan tawaran kolektif kepada pasaran dan inisiatif itu sendiri. Sebagai contoh, kolaborasi dengan Royal Caviar House dalam usaha Numero Uno menggambarkan pendekatan OJO Group of Companies bekerjasama bersama rakan strategik dengan rekod terbukti dan reputasi bermaruah dalam domain masing-masing.

Berkomentar mengenai peluasan strategik, Al Omar menekankan, “Membuka salah satu kemudahan pemprosesan dan pengedaran ikan kaviar terbesar di GCC merupakan pencapaian tanda aras bagi OJO Group of Companies. Usaha ini selari dengan visi kami yang lebih luas untuk mempelbagai dan meluaskan portfolio kami di seluruh rantau.”

Beliau meneruskan, “Pendekatan kami memberi tumpuan kepada meluaskan kehadiran serantau kami sambil sekaligus meningkatkan kualiti dan julat perkhidmatan serta produk yang kami tawarkan di seluruh GCC. Penubuhan kemudahan terkini ini merupakan langkah ke arah mencapai matlamat itu, memastikan kami kekal di garis hadapan sektor khusus untuk usaha ini sambil memberikan sumbangan yang besar kepada ekonomi serantau. Kami menyaksikan tanda-tanda kuat menunjukkan permintaan yang meningkat dalam pasaran niš ini, terutamanya di kalangan klien berkaliber tinggi, dan telah menyusun operasi kami untuk memenuhi permintaan tersebut.”

Al Omar turut menekankan haluan strategik Syarikat, “OJO Group of Companies berada di landasan pertumbuhan strategik, dengan rancangan untuk menjelajah dan memasuki pasaran serta sektor baharu. Visi kami adalah membina konglomerat pelbagai bidang yang memimpin dalam domain sedia ada sambil juga mengambil peranan perintis dalam industri baharu, menetapkan piawaian untuk inovasi dan pertumbuhan strategik.”

Pelancaran kemudahan pemprosesan ikan kaviar menggambarkan komitmen OJO Group of Companies untuk melabur dalam usaha yang menawarkan potensi pertumbuhan dan peluang untuk meningkatkan jenama Syarikat secara antarabangsa. Dengan memanfaatkan kepakaran dalam pengurusan strategik dan pembangunan perniagaan, OJO Group of Companies berada dalam kedudukan yang baik untuk menavigasi kompleksiti pasaran global, memastikan kelestarian dan keuntungan jangka panjang.

Al Omar menyimpulkan, “Masa depan Elevate Investments cerah, dengan rancangan berani untuk meluaskan di seluruh GCC dan seterusnya. Fokus kami untuk memasuki pelbagai sektor melalui portfolio pelbagai bidang akan memacu pertumbuhan kami, meletakkan kami sebagai pemimpin di seluruh industri yang kami masuki. Kami gembira dengan peluang di hadapan dan komited terhadap visi membawa pengalaman tanpa tandingan kepada pelanggan kami dan pulangan luar biasa kepada pemangku kepentingan kami.”

OJO Group of Companies

Media Contact

OJO Group of Companies

Kuwiat City, Kuwait

Source :OJO Group of Companies

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.