Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Mohd. Abdullah Faisal dipilih untuk Anugerah Perkhidmatan Swami Vivekananda 2024

Mohammed Abdullah Faisal as the recipient of the prestigious Swami Vivekananda Seva Puraskar 2024

(SeaPRwire) –   Sri Battula Hemanth, dengan bangganya mengumumkan Encik Mohammed Abdullah Faisal, Pengasas dan Pengarah Urusan Gleam Technologies dan Beneficent Flare Solutions Private Limited, sebagai penerima anugerah berprestij Swami Vivekananda Seva Puraskar Award 2024.

Telangana, India 1 Februari 2024  – Sri Battula Hemanth, Presiden Yayasan Pembinaan Nava Bharathi, dengan bangganya mengumumkan Encik Mohammed Abdullah Faisal, Pengasas dan Pengarah Urusan Gleam Technologies dan Beneficent Flare Solutions Private Limited, sebagai penerima anugerah berprestij Swami Vivekananda Seva Puraskar Award 2024.

Pengumuman tersebut dibuat semasa majlis penutupan Program Anugerah Belia, yang diadakan pada malam hari lahirnya Swami Vivekananda. Majlis anugerah berlangsung pada jam 11:00 pagi di Dewan Saraswathi Telangana, Bogulkunta, Abids, Hyderabad. Tetamu kehormat termasuk Dr. Banda Prakash, MLC Timbalan Pengerusi Majlis Perundangan Telangana, Shri Boggarapu Dayanand, MLC, dan Dr. Babu Mohan, Pelakon Filem dan Menteri Terdahulu, hadir merasmikan majlis tersebut.

Pengiktirafan ini mencerminkan sumbangan cemerlang Encik Abdullah dalam bidang teknologi dan perniagaan, menunjukkan komitmen beliau terhadap inovasi dan kepimpinan. Pendekatan pandangan jauhnya telah meletakkan Gleam Technologies dan Beneficent Flare Solutions di garis hadapan landskap digital, mendapat sanjungan dalam industri.

Memandangkan semangat keusahawanan, kepakaran teknologi, dan karisma kepimpinannya, Encik Abdullah Faisal berdiri sebagai tokoh utama yang melanggar sempadan dalam landskap perniagaan yang kompetitif. Dedikasinya terhadap kecemerlangan telah meninggalkan kesan yang tidak terhapus dalam ruang penyelesaian digital dan teknologi.

Media Contact

Abdul Waheed`

Sumber :Gleam Technologies

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.