Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Merevolusionasikan Pembayaran: Mengenalkan Pembaca Kad Terkini PagBank

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Apr 7, 2024  – Dalam satu langkah berani yang dijanjikan untuk mengubah landskap pembayaran elektronik, PagBank (dahulu dikenali sebagai Maquininha Amarelinha PagSeguro memperkenalkan barisan terkini pembaca kad canggih. Peranti-peranti inovatif ini memenuhi keperluan perniagaan pelbagai saiz, menyediakan solusi pembayaran licin yang memberdayakan usahawan dan meningkatkan pengalaman pelanggan.

Masa Depan Transaksi:

  • NFC: Kompak, tetapi kuat, Minizinha NFC menawarkan keupayaan pembayaran tanpa sentuh, memastikan transaksi cepat dan selamat. Ideal untuk perniagaan kecil, ia muat dengan sempurna di mana-mana saku atau meja.
  • Moderninha Pro 2: Direka untuk fleksibiliti, Moderninha Pro 2 mempunyai sambungan 4G, membolehkan perniagaan menerima pembayaran di mana sahaja. Ciri-ciri berdayanya termasuk skrin sentuh resolusi tinggi dan hayat bateri dipanjangkan.
  • Minizinha Chip 3: Minizinha Chip 3 menggabungkan kemampuan dan kebolehpercayaan. Dengan cip data terbina, ia menerima kad kredit, debit, dan makanan/manfaat, menjadikannya pilihan utama untuk penjual makanan, kedai kopi, dan lain-lain.
  • Moderninha Smart 2: Pilihan bijak untuk perniagaan moden, Moderninha Smart 2 menawarkan sambungan Wi-Fi dan Bluetooth. Rekabentuk licinnya, disertai ciri-ciri keselamatan termaju, memastikan kedamaian fikiran bagi pedagang dan pelanggan.
  • Moderninha Plus: Model teras, Moderninha Plus, menakrifkan kemudahan. Dengan sambungan 4G dan Wi-Fi, ia menangani isi kandungan transaksi dengan lancar. Skrin sentuh besar dan antaramuka intuitifnya memudahkan pembayaran.

Mengapa Memilih PagBank?

Mampu milik: Selamat tinggal yuran keahlian dan langganan bulanan mahal. Pembaca kad PagBank menawarkan kadar transaksi bersaing, membolehkan perniagaan berjaya tanpa memecahkan bank.

Kebolehubahan: Sama ada anda menjalankan kedai kopi sibuk, kedai butik, atau gerai makanan, terdapat penyelesaian PagBank yang diukur keperluan anda. Terima kredit, debit, dan kad makanan dengan lancar.

Pendekatan Berkaitan Pelanggan: PagBank memberi keutamaan pengalaman ramah pengguna. Dari penyediaan hingga penggunaan harian, pasukan sokongan memastikan pengintegrasian licin dan bantuan berterusan.

Mula Hari Ini

Lawati untuk meninjau julat pembaca kad penuh. Untuk pertanyaan, hubungi pasukan PagBank di

Tentang

PagBank ialah syarikat teknologi kewangan terkemuka yang komited memudahkan pembayaran untuk perniagaan di seluruh Brazil. Dengan fokus ke atas inovasi, keselamatan, dan mampu milik, PagBank memberdayakan usahawan untuk gemilang dalam ekonomi digital.

Hubungi

Laman Web –

E-mel –

Hubungan Media

maquininhaamarelinha

Sumber :maquininhaamarelinha

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.