Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Mengapa Inisiatif Hijau Memerlukan Sumber-Sumber Coklat

FreeWebinbar March14

(SeaPRwire) –   Webinar Percuma: 14 Mac jam 11:00 pagi EST

Atlanta, Georgia 23 Februari 2024  – Pada era di mana perubahan iklim berada di hadapan kebanyakan laporan dari media dan kos tenaga sedang meningkat dalam apa yang kelihatan seperti gelombang yang tidak berkesudahan, penjanaan kuasa, penghantaran dan pengedaran secara tradisinya bergantung kepada bahan api fosil seperti arang batu, minyak dan gas asli, telah menjadi tulang belakang perindustrian dan pembangunan ekonomi selama dekad. Dalam 10 tahun terakhir, bahan api fosil telah dilukis sebagai musuh kepada mereka yang mencintai alam dan bumi, yang kita semua kongsi. Terlepas daripada di mana anda duduk dalam perdebatan perang hijau lawan perang coklat, kita semua boleh bersetuju bahawa menjaga planet ini penting.

Untuk menangani ini, Pakar Subjek Tom Paul dan John McFarland akan menganjurkan Webinar Percuma: 14 Mac jam 11:00 pagi EST dan membincangkan Masalah Sebenar yang Dihadapi Sumber Tenaga Diperbaharui di Grid tanpa pemasaran, optik, dan bunyi putih. Kelestarian yang rasional, penyelesaian bercampur, dan pendekatan yang disesuaikan adalah jawapan terbaik kepada tenaga yang lestari dan boleh dipercayai.

Hubungan Media

Productive Outcomes

404-446-6743

283 Pope Paul Path

Sumber :Productive Outcomes

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.