Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Memperkenalkan Evolve Karya LāErtes Muldrow: Antologi Novel Horra/Thrilla di Festival Buku Los Angeles 2024

LaErtes Muldrow

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Apr 15, 2024  – Peristiwa misterius berlaku di tempat-tempat misterius adalah sesuatu yang baru didengari oleh orang ramai. Terdapat pelbagai cerita yang akan anda ketahui, dan peristiwa yang tidak diduga boleh berlaku pada bila-bila masa. Kehidupan manusia mempunyai pelbagai sifat seperti sesetengah bertindak senyap, pemalu, berisik, marah, misterius, dan gugup. Ia tidak akan menghalang anda daripada meluangkan masa untuk mahu mengetahui apa yang akan berlaku seterusnya: adakah keputusannya akan menjadi positif atau negatif. Walau bagaimanapun, dalam semua peristiwa yang akan berlaku, apa yang mereka tunggu ialah bahagian akhir, adakah cerita akan berpusing? Adakah orang akan berubah atau maju ke hadapan atau terperangkap dalam masa yang telah mereka hadapi?

Evolve: An Anthology of Horra/Thrilla Novellas ialah novel tegang-misteri yang mempunyai empat cerita antologi. Empat cerita itu bertajuk Complex, Thermal, Harvester, dan Need. Terdapat cerita-cerita misteri dalam setiap antologi yang dipersembahkan dalam buku sastera ini. Genre seram-misteri yang akan membawa pembaca duduk ketat di tempat duduk mereka. Ia mendebarkan dan menitikberatkan kepada tindak balas dan realisasi lompatan setelah membaca.

Untuk tahun ini, Festival Buku Los Angeles 2024, bekerjasama dengan Authors Press, LErtes Muldrow akan mengambil bahagian dalam acara ini dan berkongsi bukunya, Evolve: An Anthology of Horra/Thrilla Novellas, dengan penonton pada 20 hingga 21 April 2024 di University of Southern California.

“The “Creator” mempunyai rasa humor yang paling hebat daripada semua. Apabila anda melalui awan ringan tekstur, jenis yang hampir boleh dilihat melalui, semuanya selamat, licin, dan agak menyeronokkan.”
petikan, Evolve: An Anthology of Horra/Thrilla Novellas, LErtes Muldrow.

“Watak-watak dalam buku ini berhubung dengan baik dengan yang dari novel “Thrilla” beliau yang lain. Tak sabar menunggu thrilla seterusnya.”
— ulasan buku oleh T. Mccray, Amazon.

Evolve: An Anthology of Horra/Thrilla Novellas ialah koleksi cerita pendek yang memberi pembaca emosi lompatan. Koleksi cerita yang tidak akan mengecewakan anda kerana watak-watak memberi anda bulu roma pada tindakan yang telah mereka lakukan dan mengapa mereka akan melakukan itu kepada watak-watak lain dalam cerita.

LErtes Muldrow ialah penerbit kawasan Teluk San Francisco, yang ingin memperlihatkan kemahiran sasteranya dalam kreativiti, kebijaksanaan jalanan yang ringkas, ketelusan, humor, sejarah, dan pendekatan unik kepada karya sasteranya.

Dapatkan salinan Evolve: An Anthology of Horra/Thrilla Novellas dan kepada kedai buku lain seperti , , dan lebih banyak.

Evolve: An Anthology of Horra/Thrilla Novellas

Ditulis oleh

Kindle |
Paperback |
Hardcover |

Tentang Authors Press

Authors Press ialah syarikat penerbitan dalam talian dan penjual buku semula yang menjawab keperluan penulis berpengalaman dan berpotensi serta pembaca. Mereka menawarkan penyelesaian penerbitan terbaik untuk penulis penuh masa dan bebas. Pasukan penyunting, editor, pereka dan pakar penerbitan berdedikasi untuk mencapai piawaian industri bagi kerja pelanggan mereka diterbitkan, dipasarkan dan dijual.

Sila lawati untuk maklumat lanjut.

Evolve An Anthology of HorraThrilla Novellas

Media Contact

Authors Press

(925) 255-0098

1321 Buchanan Road, Pittsburg CA 94565

Sumber :Authors Press

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.